Dekorera din mantelpiece för våren

Dekorera din mantelpiece för våren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Trots att det varma vädret kan avskräcka dig från att tända upp din eldstad, är det en mantelpiece som är en utmärkt dekorationsförmåga. Det är som att ha en välplacerad hylla på din vägg som håller vaser och ramar och knick knacks i ögonhöjd. Det gör en bra paus i din hängande konst och ger ditt rum en automatisk kontaktpunkt. Nu när vi har lagt bort vinterloggarna och ljusen har vi möjlighet att fylla manteln med vår-y-inredning. Ta en titt på dessa 1o sätt att införliva våren i din mantel dekoration.

Kransar är en underbar dekoration eftersom de är så lätt förändras och inredda för att passa säsongen eller semestern. Häng en jätte över din mantel och fyll den kommer att blomma och grönska till våren. (via Style Me Pretty)

För det shabby chic home sweet home, använd den försummade vintage fönsterrutan som bakgrund för din mantel dekoration. Det lovar att göra något annat på din mantel ser fantastiskt ut. (via turkoshemmet)

Dra nytta av grönska som börjar visa sig. Sätt ett vaserkluster på din mantelpiece och fyll dem med löv och knoppar. Du kan använda färgade vaser för att lägga till vårpoppen eller du kan låta löven göra arbetet med klart glas. (via WoW Style)

En mantelpiece bör alltid innehålla något glittrande. En förgylld spegel är ett bra alternativ, eller du kan använda agat bokstäver eller en guld rimmad låda eller till och med ett silverljus. Oavsett vad du väljer, ska det gnista tillräckligt för att fånga ögat när du går in i rummet. (via Studio McGee)

MoreINSPIRATION
  • Gör det friskt! 15 Mantel Decorating Ideas för våren
  • Solskenstil: Eldstäder och mantlar klädda för våren
  • Varför vänta på våren? Lägg till blommor och växter till din vinterinredning

Våren är för att komma ut. Rita in en tappningskarta och sätt den på din mantel. Varje gång du ser det, vill du göra veckoslut växter som kommer att få dig utomhus och letar efter äventyr. (via New York Times)

Att lägga blommor på en vårmantelpiece är alltid en bra idé. Men om du har allergiker i ditt hem måste du vara försiktig med dina blommor. Tänk utanför lådan och använd några vintage blommiga näsdukar för att dekorera din mantel. Samma färgglada effekt, mindre nysning. (via Flamingo Toes)

Naturligtvis om du inte har allergier att oroa dig för, gå ut! Använd alla blommor och spirande grenar som du kan hitta för att skapa en trädgård inomhus på din mantelpiece. Du kommer inte ångra att lägga till blommor till din inredning. (via Design Svamp)

Visade du grenar på din mantel under vintern? Lämna dem rätt där de är genom våren. Grenar är ett bra sätt att lägga till höjd och variation i din mantelinredning. Lägg bara lite grön på vasen för att få den uppdaterad. (via DIY Show Off)

Vinter är säsongen för fler kuddar och mer ljus och mer kakao och ... bara mer. När du är redo att lägga bort dina flaneller och springa ditt hem, välj en enkel mantelstil. Rengör allt, damm och lägg tillbaka några bilder och kanske en växt. Det gör att hela rummet känns uppdaterat och rent. (via Park and Oak Interior Design)

Oavsett om ditt hem är land eller modernt eller midcentury eller shabby chic, ska din inredning spegla din stil. Så oavsett vad du dekorerar ditt mantel med våren, se till att det talar till ditt hjärta. (via Laurel Home)