Tre Spring Paper Garland Decorations

Tre Spring Paper Garland Decorations
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som du kanske har lagt märke till, går våren långsamt tillbaka genom vintern och snart kommer den att ta plats. Stämningen är redan mer glad och avslappnad. Så låt oss fira denna förändring genom att göra våra hem också glada. En härlig papperskorg skulle definitivt förändra stämningen. Att göra pappersark är lätt och det kan också vara roligt. Här är några modeller som du kanske vill prova.

Mini Paper Garland.

Denna härliga papperskrans skulle göra en fin dekoration för ditt hem och göra det mycket enkelt. Här är vad du borde ha innan du startar projektet: diverse papper, sax, band och limpinne. Först bestämma hur stor du vill att trianglarna ska vara och klippa papperet till dubbelt så lång du vill ha.

MoreINSPIRATION
  • DIY Crepe Papper Blomkranskrans
  • Paper Floral Mobile Tutorial
  • DIY Tissue Paper Flower Bakgrund

Vik sedan pappret i hälften och skär ut triangeln. Då borde du ha en dubbel triangel som är ansluten överst. Öppna den och lägg viksömmen ovanpå pappersvikten. Klipp bandet till dubbelt så lång längd som du vill för buntingen, lägg till trianglarna och lima dem på. {Found on blessthismessplease}.

Pompom Garland.

Här är en annan typ av krans. Det är en pompomkrans och det är också lätt att göra. Du behöver mjukpapper, blommigtråd, sträng och fiskelinje. Först staplar 8 ark vävnadspapper och gör en dragspelstil eller en fläkt. Säkra mitten med en liten bit blommigtråd och binda en bit av fiskelinjen till tråden. Fäll ut fläkten och skala ut varje lager. Nu är din pompom klar.

Paper Flower Garland.

Och här är hur man gör en blommig krans. Du behöver en blommall, sax, en hetlimpistong, grönbagerens garn och en stor nål. Tryck först blommorna och lämna på papperet. Sedan klippa dem alla och krulla kronbladet med saxen. Vik bladen och krulla kanterna. Forma dina blommor och ordna dem i ordning. Använd sedan nålen och garnet för att göra dem till en vacker krans. {Found on ellinee}.