Kvadratiska glasvaser

Kvadratiska glasvaser
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta människor har svaghet när det gäller blommor och växter. De gillar att ha dem i sina hem, att ta hand om dem varje dag, även att prata med dem. I utbyte förtrollar de dem med sina vackra blommor och härliga färger. Det är trevligt att ha något grönt inuti ditt hem, något naturligt, något som en bukett blommor.

Det finns många olika mönster när det gäller planters och vaser. Idag kommer vi att presentera för dig en enklare design, med en mycket vanlig form och utan några detaljer eller ornament. Det är en samling kvadratiska vaser som kompletterar alla interiörer. Vaserna är gjorda av glas och eftersom de är transparenta matchar de alla inredning. Detta låter också blommorna uttrycka sin sanna skönhet utan att ha någonting annat att ta bort sin uppmärksamhet.

MoreINSPIRATION
  • Keramiska Vaser av Erinn V. Maison
  • Den mångsidiga unikaheten av glasvaser återfinns i bilder
  • Hur man övervinnar monotoni med hjälp av de alltid trendiga vaserna

Vaserna finns i tre olika storlekar och former: skål, som mäter 5,5 x 7 '', en knopp som i grunden är en 4 x 4 aktievase, medium, som mäter 3 x 10 '' och storleksanpassad, 6 x 12 ''. Priset varierar mellan 8,82 och 32,35 euro. Vaserna kan användas separat eller en samling. De kommer att göra ett bra komplement till alla typer av inredning, oavsett stil. Deras enkla design gör dem extremt mångsidiga och lämpliga för varje tillfälle eller plats. De är enkla och eleganta.