Srorage Techni Mobili dator skrivbord

Srorage Techni Mobili dator skrivbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi vet alla hur frustrerande det är att få ett rörigt arbetsutrymme. Vi vet också hur irriterande och svår det är att hålla allt organiserade hela tiden. Men det blir lättare när du har en praktisk och funktionell datorskiva som den här. Det här är Techni Mobili-skrivbordet med massor av lagringsutrymme.

Du kan köpa skrivbordet för endast 178,50 dollar. Skrivbordet kommer i en chokladfärg och har gott om hyllor och lådor som hjälper dig att hålla allt organiserat. Techni Mobili lagringsdator skrivbord innehåller en hyllplan för datorn och flera lådor och hyllor för dokument, leveranser och andra saker som du brukar använda medan du arbetar. De övergripande dimensionerna på skrivbordet är 30 "H x 48" B x 24 "D. Montering krävs men det är en enkel process. Förutom datashyllan innehåller skrivbordet även lådpedaler och ett tangentbordsfack. Den är gjord av mörkt trä med en chokladfärg. Den har en enkel och funktionell design och det gör den till en mångsidig bit, lätt att integrera i en mängd olika decorer.

Med Techni Mobili-skrivbordet kan du hålla din arbetsyta ren och organiserad. Lådorna och hyllorna ger dig gott om utrymme för dokument, filer, kontorsmaterial och till och med några dekorationer, kanske en fotoram. Skrivbordet är tillräckligt stort för att rymma en bärbar dator och en skrivare till exempel. Detta är dock ett variabelt begrepp.