Staggered Family Home med anpassade möbler

Staggered Family Home med anpassade möbler
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna underbara familjebostad ligger i Madrid, Spanien och designades av arkitekterna Egue y Seta 2015. Bostaden är inte särskilt stor, även om den innehåller en mängd olika utrymmen, med sina egna särdrag och designegenskaper. Interiörfunktionerna är organiserat i stort sett i tre volymer.

I vardagsrummet sitter en tuftad lädersoffa med ryggen på bokhyllan, inramar vardagsrummet tillsammans med en två-sitsig soffa och en fåtölj. De är alla kopplade av en Catania ullmattan och i mitten av vardagsrummet finns ett par soffbord. En av dem har en trådkorgsbas medan den andra har en bräda.

Ett annat område matta ramar matbordet som har en underbar och unik design. Bordet togs från ett fransk lantgård från 1800-talet och har det underbara återställda utseendet med robusta funktioner som visar tidens gång och patina.

Köket är öppet och delar utrymmet med sitt eget matbord, den här gången med en enklare design. Klassiska trästolar sprids runt den. Köket upptar ena sidan av utrymmet med vita skåp och inbyggda bekvämligheter. Väggens övre del är täckt med väggmonterade skåp med vita ramar och glasfronter. De går hela vägen upp till taket.

En härlig trappa erbjuder tillgång till den övre nivån där de privata rummen ligger. En uppsättning Aim hängande lampor hänger över trappan och skapar ett dramatiskt utseende. Ett grafiskt Wireflow hängsmycke är fastsatt i taket, intill en av takfälten.

MoreINSPIRATION
  • Tvåblocksform En mysig familjehem i Polen
  • Lego inspirerade heminredning är trendiga
  • Modernt familjehem omgivet av gamla eukalyptusträd

Sovrummet är ett ljust och mysigt rum med ett litet välvt fönster, vita väggar och ett sluttande tak som inte gör att det verkar litet alls. Möblerna hålls enkla och rymd-effektiva, och detta inkluderar nattduksbord och ett smalt konsolbord som vilar mot väggen.

En våningssäng byggdes för barnens sovrum. Den har en enkel träram, en stege som ger tillgång till den övre våningssängen och en hällad takram som gör att hela enheten ser ut som ett litet hus.

Varje badrum är elegant och funktionellt på sin egen väg. De har badkar, duschar, vackra och iögonfallande fåfängligheter, prydliga speglar med funkiga ramar och fönster som släpper in naturljuset. Ett av badrummet, det minsta av dem, är lite annorlunda i den meningen att dess väggar inte är men grå, matchande polerat betonggolv. Taket är vitt och lyser upp utrymmet. En liten trä fåfänga lägger lite värme, kontrasterar med de kalla färgtonerna och finishen. Det är en riktigt harmonisk inredning.