Steampunk Joben Bistro Pub Inspirerad av Jules Vernes fiktiva berättelser

Steampunk Joben Bistro Pub Inspirerad av Jules Vernes fiktiva berättelser
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Välkommen till Joben Bistro, en märklig pub av steampunk inspiration, som ligger i Cluj-Napoca, Rumänien. Gå in på en resa bort från konventionell design och upptäck den fantastiska världen av fiktion. Den fantastiska puben, mystiskt skyddad, tar dig tillbaka i tiden. Universum av Jules Verne, fylld med fantasi och sci-fi-historier dyker upp. För den rumänska designstudio, 6th Sense, representerar Joben Bistro utan tvekan en av de mest spännande och utmanande projekten. Det är avantgarde och edgy, det är industriellt och mysigt samtidigt och senast, men inte minst, det skiljer sig från allt du har sett hittills!

Lamporna, inredningen, objekten som samlas in med försiktighet, den lekfullhet som rymmer utrymmet, elegansen i mässing och koppar, installationerna och överflöd av detaljer som drar uppmärksamhet, gör alla dessa ingredienser det perfekta "gömställe" för att umgås med din vänner i en inspirerande miljö.

Joben Bistro är uppdelad i tre rum, alla med sina särdrag. Rum Nej. 1 var tänkt som ett tappning konstgalleri, med gamla bilder som hängde på väggen. Det andra rummet, som även omfattar baren, har betongväggar och massor av mysiga installationer. Rum Nej. 3 är fylld med föremål av alla slag. Intimitetens känsla förbättras starkt genom kontrast mellan det justerbara ljuset och de mörkfärgade väggarna. Hattar av! Detta är platsen att vara när i Cluj!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: