Stenmurar och eleganta funktioner i ett dubbelrum från en historisk Panama-byggnad

Stenmurar och eleganta funktioner i ett dubbelrum från en historisk Panama-byggnad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Panama City, är denna två sovrum duplex lägenhet på marknaden och frågepriset är $ 410 400. Du kan hitta lägenheten på tredje och fjärde våningen i en historisk byggnad i Casco Viejo. Interiören har några bra funktioner som visar lägenhetsalder, till exempel de utsatta stenmurarna i vardagsrummet som dateras till 1700-talet.

Byggnaden omvandlades till en 8-enhetslägenhet i 2011 och det är när denna lägenhet renoverades också. Loftet rymden rymmer en rad fantastiska moderna funktioner. Det har central luftkonditionering, ett inbyggt ljudsystem och fjärrkontroll solskenor på takfönster.

Stenmurarna kompletteras med italiensk keramiska plattor på golvet med en textur som är utformad för att likna träkorn för att göra utrymmet varmt och inbjudande.

MoreINSPIRATION
  • Högklassig lägenhet i en historisk byggnad
  • Elegant lägenhet i en historisk byggnad i Buenos Aires
  • Dynamisk duplex i en historisk byggnad i Madrid

Vardagsrummet har franska dörrar som öppnar mot en balkong med utsikt över gatan. Köket är en del av en öppen planlösning och betongön skiljer den från vardagsrummet. Sovrummet ligger på mellanvåningen. Det har ett eget badrum och en klädkammare. Det finns också ett andra sovrum.

Lägenheten har ett utmärkt läge, nära till klubbar, restauranger och affärer. Det finns även en kafé och en restaurang på bottenvåningen i byggnaden. {Found on nytimes}.