Så här återfinner du dina förrådsområden med garderobsskåp

Så här återfinner du dina förrådsområden med garderobsskåp
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idén om en garderob som är dold bakom en gardin är relativt ny för oss trots att det förmodligen har funnits ganska länge. Vi finner tanken att vara frisk och full av potential. Som alltid finns det många olika sätt att tolka det och vi tar en titt på några av möjligheterna. I grund och botten vad som är viktigt att komma ihåg är att garderoberna är ett sätt att lägga till konsistens i ett rums inredning, men också för att undvika en sluten design med solida dörrar. Gardiner är mer vardagliga, flexibla och lättare att byta ut.

Insidan av garderoben intresserar oss inte riktigt just nu. Det kan bara bestå av några öppna hyllor upp på en vägg eller en massa staplade lådor. En garderob gardin kan vara barriären mellan dem och resten av rummet.

När det gäller rum finns det faktiskt ganska många möjligheter att ta hänsyn till, särskilt med tanke på hur flexibla och mångsidiga gardiner är. Du kan ha ett litet skåpområde i sovrummet eller kanske du föredrar att använda en korridor för det. Hur som helst kommer garderoberna att hjälpa till med det.

Du kan ganska enkelt installera gardinerna någonstans du vill ha. Låt oss säga att du redan har en klädkammare i ditt sovrum. Du kan bli av med dörrarna och ersätta dem med tyggardiner. En annan möjlighet är att skapa ett garderobsområde i rummet som kan bestå av en byrå och några hyllor ovanför den och du kan gömma allt bakom gardiner som du fäster vid taket.

Tänk på dessa garderober är nya möjligheter att lägga till lite färg, konsistens och trivsel till ett sovrum. De kan matcha fönstergardinerna om det finns några eller de kan stå ut och bli en kontaktpunkt för rummet.

Om du vill bli intresserad finns det några intressanta möjligheter för detta också. Till exempel kolla in denna fantastiska garderobsutrymmet på Jkrc. Det finns lagringsmodul längs väggarna och det finns ett vackert lager av rena gardiner som gömmer innehållet men bara delvis, liksom av samma sätt som frostiga glasskåpsdörrar fungerar.

Gardiner är en bättre kostym än garderobsdörrar på många sätt och speciellt när det gäller sovrum där inredningen och atmosfären vanligtvis är inriktade på att vara välkomna, mysiga och övergripande bekväma. Du kan tydligt se att i denna eklektiska sovrumssuite som presenteras på Susanmanrao.

Vad sägs om att använda gardiner som delare i en stor klädkammare? Det är definitivt möjligt också och vi hittade det här riktigt coola exemplet som visar upp den här mycket idén. Gardinerna avgränser ett separat område för skor från resten av garderoben som är avsedd att lagra och organisera kläder och tillbehör.

MoreINSPIRATION
  • Skåp Dörrdesigner och hur de helt kan ändra inredningen
  • 5 oanvända platser att använda gardiner
  • Dusch gardiner med inbyggd förvaring

Vi finner också denna speciella garderobsdesign att vara intressant också. Det är en strand-stil garderob med en öppen, fräsch men också inbjudande inredning. Tyggardinerna tjänar besyntligt för att dölja innehållet i lagringsenheten och för att hålla rummet rent och organiserat.

Det finns många coola sätt att göra garderobeskåp ser original ut. Till exempel kan du istället för en vanlig gardinstång använda en paddla eller en vacker lång trädgren eller något annat helt. Vad sägs om den här inspirerande designidén?

Här är ett annat coolt sätt att integrera stängda gardiner i ett sovrums inredning. Gardinerna täcker väggens lagringsenhet som i grunden är garderoben och gör sedan en vändning och täcker också upp fönstren. Dessa är två olika användningsområden kombinerad i en kontinuerlig och elegant design.

Istället för att dela sovrumssuiten i två separata områden, varav en skulle vara ett omklädningsrum / klädkammare, använder detta hus som designades av Vaillo + Irigaray och Beguiristain garderober för att hålla ett kontinuerligt och sammanhängande golvutrymme. Även i detta fall är gardinen inte bara en skillnad mellan garderoben och sovrummet men en elegant bakgrund för sängen vilket gör att vi tror att det också kan dubbla som en huvudtavla, visuellt åtminstone.

Låt oss också titta närmare på denna garderob som är ganska liten men verkar vara välorganiserad och ganska elegant också. Den har vita gardiner i stället för dörrar och det hjälper till att öppna upp utrymmet och göra det verkar mindre litet och rörigt. Du kan hitta mer information om denna särskilda garderob på urbanacreage. Det är en av de många garderober som vi tittade på idag som har fristående förvaringsskåp eller byråer inuti.

Du kan inte riktigt säga att dessa vita gardiner inte täcker ett fönster men faktiskt en garderob precis genom att titta på utrymmet på avstånd. Det är en ganska rolig designdetalj. Gardinerna gör också det sovande området känns extra varmt och mysigt. Vi hittade denna design på housetweaking. Det finns inga möbler som sticker ut ur garderoben och allting inuti är lättillgängligt. Du kan även lämna gardinerna öppna om du vill. Att dölja röra är också ganska lätt också.

Att organisera garderober är inte lätt. Det är faktiskt en uppgift som många av oss försöker ignorera så länge som möjligt bara för att det är mycket på gång där. Det finns faktiskt yrkesverksamma som gör just det: hjälper dig att organisera och designa din garderob så att du kan få ut det mesta av ett litet utrymme. vissa av dem föreslår garderober.Designs som den här visar att tanken fungerar.

Det är inte bara sovrummet som kan se snyggt tack vare garderoberna. Du kan även använda denna idé när du utformar inredningen i ett barnrum. Är inte den här charmig? Vi älskar det faktum att det finns ett speciellt utsett område för att lagra kläder (egentligen klänningar i detta fall). Du kan hålla gardinerna enkla och neutrala eller du kan göra dem till kontaktpunkter för rummet.