Konstiga Banyan Tree House Café i Japan

Konstiga Banyan Tree House Café i Japan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När vi var barn drömde några av oss om vårt trädhus. Där satt vi med våra vänner att leka och ha kul. Det verkar som att bilden blev verklighet, även om det inte är ett trädhus för mig och mina vänner det är ett trädhus som egentligen är en restaurang.

Naha Harbour Diner från Okinawa, Japan har ett Banyan-träd med sina normala dimensioner. Denna typ av träd kommer från östra Indien, är 20 fot lång och mellan dess grenar finns en pan-asiatisk restaurang. Denna trädgårdsrestaurang finns i det inre av kommersiella centrum, Banyan Town, som ligger nära ingången till Onoyama Park. Det är ett genialt sätt där du kan äta lunch eller middag, en plats som förvånar dig med sin bisarra position.

MoreINSPIRATION
  • Den lyxiga Banyan Tree hideaway i Seychellerna
  • Den spektakulära Banyan Tree Bangkok resort i Thailand
  • Det mesmeriserande havet och bergen på Banyan Tree Ungasan Bali Resort

Trots att du kanske tror att det är svårt att nå dig upp, har restaurangen en spiral trappa bakom det och i inredningen finns det en hiss.

Denna udda betongträdgård erbjuder bra förutsättningar att äta lunch eller middag. Den har en stor utsikt mot havet och från terrassen kan du beundra några fantastiska vyer. Restaurangen specialiserade sig på den färska ekologiska maten som erbjuds av gårdarna.

Naha Harbour Diner är en plats där du kan hitta färska grönsaker, utsökt kyckling och fläsk eller "inhemska salter". Minst en sak är säker, oavsett vilken typ av meny du väljer mat kommer alltid att vara på höga nivåer!