Stunning House av A-Cero Architects i Madrid

Stunning House av A-Cero Architects i Madrid
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

A-Cero Architects har gjort det igen, den här gången i Madrid. Beläget i Pozuelo de Alarcón förorten, är detta hus en gång i livet möjlighet. Denna fantastiska herrgård är en förstklassig egendom som ger dig mållöshet.

Arkitekterna grundade hela sitt projekt på tre enkla principer, som är skönhet, fasthet och nytta. De försökte införliva alla dessa element och med hjälp av skulptur, jord och vatten är huset en fantastisk plats att bo i. Som du kan se användes de från golv till tak fönster för att bada huset i naturligt ljus. Andra fantastiska funktioner inkluderar inomhus- och utomhuspooler, ett gym, en källare och ett musikrum.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien av A-cero Arkitekter
  • Hus i Pozuelo de Alarcón av A-cero Arkitekter
  • A-cero Arkitekter Inredning av en kontor i Madrid

Detta häpnadsväckande hus har en eklektisk känsla på grund av användningen av moderna och traditionella inredning som passar perfekt och tillsammans skapar de en varm och välkomnande plats att landa. Det finns också ett underbart bibliotek där du hittar många bra läsningsmaterial. Dessutom i ett av sovrummen kan du hitta en elegant eldstad som är kontaktpunkten i rummet.

Med sina mjuka, neutrala toner är detta unika herrgård ett fristad att återvända till, en plats som kan göra varje ägare stolt. Det är enkelt, men ändå sofistikerat samtidigt som en dröm blir sann.