Stilig 3-rumslägenhet i Stockholm

Stilig 3-rumslägenhet i Stockholm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget på tredje våningen i en fyravåningsbyggnad i det vackra Stockholm, skulle den här fantastiska lägenheten göra ett bra hem för den nya köparen. Lägenhetsbyggnaden går tillbaka till 1892, så det är en struktur med mycket historia och många historier att berätta.

Lägenheten har rymliga rum, 2-3 sovrum, ett stort badrum och ett funktionellt kök. Det finns spegeldörrar, parkettgolv och djupa nischer i hela lägenheten. När du kommer in, finns en välkomnande sal med bleka väggar och infällda spotlights i taket. Detta är ett övergångsutrymme mellan resten av rummen. Det finns ett vardagsrum som sjunkit i naturligt ljus från de stora fönstren. Det har speglat dörrar och högt i tak.

MoreINSPIRATION
  • Snygg 9 våningslägenhet i Stockholm
  • Mysig och ljus lägenhet i Sturegatan, Stockholm
  • 71 kvm modern och elegant lägenhet i Stockholm

Köket har renoverats i ljus skandinavisk stil och har vita möbler och en vacker marmorbänk. Den är utrustad med ugn, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin och fungerar också som ett matsal som är redo att rymma 6 personer. De franska dörrarna och parkettgolv är riktigt fina detaljer.

Det finns två sovrum och en av dem kan också användas en större matsal eller som en lounge. Den har vinställ och hyllor som lätt kan tas bort för mer utrymme. Det andra sovrummet har en inbyggd garderob och ytterligare vägghylsor för mer lagringsutrymme. Badrummet är också elegant, med mattplattor och golvvärme, plus en dusch med vikbara glasdörrar. {Found on innerstadsspecialisten}