Snygga hundhus för bortskämda pojkar

Snygga hundhus för bortskämda pojkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Människans bästa vän förtjänar en plats att kalla sina egna i alla hem. Om du är en hund älskare, varför inte avsätta ett utrymme för ditt husdjur att njuta av. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, lägger hundhus på lite roligt för husdjur och ägare. Det finns gott om kennlar och hundhus som du kan köpa, men kolla in några av de moderna mönster som passar in i ett modernt hem design.

Numera är hundhus inte nödvändigtvis en plats för ett bortskämt husdjur att sova på över natten, utomhus. De brukar visa visuella och stimulerande spel, så att din hund inte blir uttråkad. Men även helt enkelt utformade hundhus kan ges lite stil med tillägg av lite tillbehör och lite färg. Varför inte uppgradera din hunds hus och skäm bort din pooch?

Doggie Sommarhus.

Exteriörhundshus är inte längre sannolikt att vara ett funktionellt bostadsutrymme för en arbets- eller vakthund. Numera är ett hundhus som är utomhus mer benägna att vara en rolig plats för en hund att utforska. Ett hus av god kvalitet bör dock vara vattentätt och kunna skydda både regn och överdriven sol.

Som sådan är doggie sommarstugor allt raseri. Ställda tak med hundstormade verandor och ett helt väderskydd är trenden. Även sommarhus tillbehör, som fönsterlådor och belysning, kan läggas till för en lyxig anteckning. Låt dig inte gå av med den söta, stugan som utseende. Lägg till fönster, med fönsterluckor och till och med en vit staket staket.

Inhemska Dog Houses.

Om din husdjurshund spenderar längre perioder i hemmet, snarare än ute, varför inte ge det perfekta poochpalatset som en del av din inredning? En enkel urtagning i ett förvaringsskåp är perfekt för en mindre hund. Lägg ner en favoritfilm och fäst en dörr som hunden kan se ut ur. Ett bra ställe att välja för din hunds område ligger inom ett grovkök.

MoreINSPIRATION
  • 10 eleganta hus i Brasilien med moderna mönster
  • Snygga möbler och tillbehör till moderna hundar
  • 10 snygga hundhus

Detta är perfekt om din hund har återvänt från en lång promenad och måste tvättas ner. Ditt husdjur kan torka av i komfort utan att lämna tasstryck över resten av huset. Ett annat bra läge för ett internt hus är den delen av rummet, under trappan, som aldrig blir särskilt användbar.

Den enskilda metoden.

Gör ett hundhus från lite extra material för ett mer individuellt tillvägagångssätt. En gammal vinfat gör det bra för en hund att sova i. Och du kan använda toppen för att växa växter eller husa hundens leksaker. Eller, om ditt hem har modern styling, varför gå inte till ett kubshundhus med ett ultramodernt utseende? Och ett hundhus från gamla flaskor ser inte bara högt individuellt ut, men ger ett fönster för ditt husdjur att se ut från.

Dekor.

Håll ditt hundhus i överensstämmelse med andra designelement i ditt hem. Du vill inte att den ska stå ut och föll som om den inte är på plats. Traditionella hundhus, även de som ser ut som ett tappningsdukshus, passar många heminredning. Välj ett hundhus som ser ut som det har utformats för att samordna med andra skåp som du har i rummet. Håll dig till liknande färgval. Eller, för den ultimata samordnade stilen, välj ett skräddarsydd hundhus som matchar ditt hem exteriör.

Massor av hundar.

Om du har mer än en eller två hundar att överväga är det en bra idé att kunna dela upp packet, om du behöver. Så länge som hundar kan umgås väl kanske du inte behöver, men att ge enskilda pennor, som kan öppnas eller stängas efter vilja, är meningsfullt för hushåll med upp till tre hundar. Kolla in en uppfödares hundhus om du planerar att ha fler än ett eller två husdjur.

Bildkällor: 1, 2,3 och 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 och 11.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: