Snygga kvicksilverglasvaser som lägger pizzazz till någon inredning

Snygga kvicksilverglasvaser som lägger pizzazz till någon inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kvicksilverglasvaser är inte din vanliga typ av mittpunkt men när du förstår hur snygg de är, behöver du bara ha en. Kvicksilverglas är också känd som försilvrat glas på grund av dess utseende. Den erhålls av glas som blåses dubbelt och sedan silverförsedd mellan skikten, förseglas därefter. Det används fortfarande för att skapa dekorativa föremål som vaser, ljushållare eller belysningsarmaturer för användning runt huset, men även för speciella tillfällen som bröllopsmottagningar.

Kvicksilverglas bröllop centerpieces.

Bröllop handlar om lyx, elegans och bohemsk skönhet, även om du föredrar ett enkelt och rustikt tema för inredningen, behöver du det lilla något som ger gnistrar till designen och kvicksilverglasvaser är perfekta för tillfället.

Matbordet mittverk.

MoreINSPIRATION
  • DIY Kvicksilverglasvaser med bohemisk stil
  • 6 vackra kvicksilverglasdekorationer för ditt hem
  • Kvadratiska glasvaser

Du behöver inte ett speciellt tillfälle för att göra din matsal ser fantastisk ut. Ett vackert mittpunkt kan helt omforma rummet. Kvicksilverglasvaser och tillbehör kan se utsökta ut i traditionella och moderna hem.

Vardagsrumstillbehör.

Vardagsrummet är ett av de utrymmen som absolut behöver några accentstycken och tillbehör för att se komplett. Soffbordet ser tomt ut utan en vas eller en bok och sidobordet behöver lite pizzazz också. Håll inredningen enkel och elegant och lyft upp andarna med kvicksilverglasdekorationer.

Övriga tillbehör.