Stilig ny studentlägenhet i en 1800-talsbyggnad

Stilig ny studentlägenhet i en 1800-talsbyggnad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna mycket attraktiva lägenhet ligger på toppen av en miljövänlig byggnad som går från slutet av 1800-talet. Trots att byggnaden är gammal är lägenheten helt nytt. Det är en studentlägenhet och invånarna måste presentera giltiga studentcertifikat för att kunna bo där. Överallt har lägenheten profilerat träverk, stora fönster och svarta eluttag och omkopplare som en påminnelse om byggnadens arv. Köket är helt nytt och har integrerade apparater. Badrummet har golvvärme sedan 2011. Köket är rymligt och öppet till matsalen. Hela lägenheten mäter 79 kvadratmeter.

Vardagsrummet i lägenheten är rymligt och ljust med ett luftigt utseende. Den har stora runda fönster och takfönster, samt ett litet fönster vid trappan. Den har ett sluttande tak med synliga bjälkar. Rummet kan också rymma en läsarea tillsammans med en sittgrupp med TV. Väggarna har målats ljusgrå och golven är täckta med tallskog.

MoreINSPIRATION
  • Liten studentlägenhet med renoverat interiör till salu
  • Högklassig lägenhet i en historisk byggnad
  • Elegant 65 kvadratmeter lägenhet från 1800-talet

Sovrummet är också rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng, garderober, ett sidobord och nattduksbord. Taket har samma utsatta strålar som vardagsrummet och ovanför dörren finns också ett toppljusfönster. Väggarna har samma färg som vardagsrummet. Lägenheten har också ett arbetsrum beläget nära sovrummet. Den har ett toppljusfönster ovanför dörren och gott om utrymme för ett skrivbord och några bokhyllor. Detta utrymme kan också stämas som ett sovrum om det behövs.

Köket ligger på bottenvåningen och har tre stora fönster mot söder. Den har vita lackdörrar, massiva ekbänkar och extra förvaring från de öppna hyllorna. Alla rum i lägenheten har grå väggar, tallgolv och golv- och taklister. {Found on stadshem}.