Snyggt poolhus med modern design

Snyggt poolhus med modern design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ganska populär i USA är poolhus förlängningar eller tillägg på en fastighet som vanligtvis också fungerar som pensionat. Den här är särskilt imponerande eftersom den har en intressant design och det är också generöst i storlek. Detta eleganta poolhus var ett projekt av Michael Minadeo + Partners. Det är en lång och smal struktur som följer hela poolens längd längs uppfartssidan. Den har en modern design och en funktionellt strukturerad inredning. Poolhuset är indelat i tre volymer.

Den första, nära huvudbyggnaden, innehåller ett matsal och underhållande område. Det är faktiskt ett täckt utomhusutrymme och ett bra anslutningsutrymme. Den har en öppen spis och trälattar ovanför den som ger växlande nyans. Den andra volymen är en kopparbox som innehåller ett internt bostadsutrymme, ett pentry, ett stort badrum och ett omklädningsrum. Detta sista utrymme kan också användas som gästrum.

MoreINSPIRATION
  • Stunning pool house återspeglar den eleganta designen av dess huvudsakliga bostad
  • Modernt hus i Madrid med en minimalistisk och exakt design
  • Det moderna MP House, en lätt och enkel struktur med en funktionell design

Den tredje volymen placeras i slutet av poolen och det är också ett yttre utrymme. Den är mindre än den första och den innehåller en semi-privat utomhusdusch. Poolhuset består mestadels av yttre utrymmen och det gör det till en övergångsstruktur. Det är ett vackert tillägg till webbplatsen och har en charmig och enkel design. Det är också funktionellt strukturerat.