Stilig Toronto Townhouse av Cecconi Simone

Stilig Toronto Townhouse av Cecconi Simone
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är en annan av Cecconi Simones vackra skapelser. Det är ett härligt radhus designat för "Trinity Bellwoods Town + Homes". Den har en modern inredning och massor av anpassade armaturer. Radhuset ligger i Toronto, i ett vackert stadsområde, omgivet av retrograde strukturer. Det står definitivt ut med sin moderna design.

Cecconi Simone skapade faktiskt interiören och anpassade armaturer för tre enheter i samhället. De tre typerna är 4,1 meter breda, 4,6 meter breda och 5,8 meter breda. Den 4,6 meter långa enheten har en imponerande vacker marknivå med en serie vita, svarta, valnöt och gula toner. Den tredje våningen i den strukturen ser ungefär densamma ut och följer samma tema. Marknivå ger en serie öppna och stängda utrymmen med en kontinuerlig horisontell komposition kompletterad av kontrasterande vertikala element.

MoreINSPIRATION
  • Underbar modern inredning av Cecconi Simone
  • Ett varmt interiör baserat på kontrast och enkelhet, designad av Cecconi Simone
  • Dröm moderna radhus inredning

Köket är rymligt och väldigt snyggt. Den har eleganta Corian räknare, en praktisk slitsad hylla för disken och eleganta integrerade apparater. Köket är anslutet till matsalen som har en inbyggd bänk och en ljus och luftig inredning. Vardagsrummet, liksom alla andra rum, innehåller gott om lagringsutrymmen. Befälhavaren svit är rymlig och väldigt inbjudande, med sovsnytta på valnöt-laminat, en säng, sidobord, en soffa och displaynischer med LED. Resten av huset är lika elegant och vacker.