Snyggt turkos kök renoverat av Parlor Farm

Snyggt turkos kök renoverat av Parlor Farm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I köket finns det några element som du bara inte kan ändra oavsett hur svårt du vill. Men vad du kan göra är att prova ett annat tillvägagångssätt och se vad resultatet skulle vara. Idag skulle vi titta på det här härliga köket. Det ligger i en 1800-talsstuga i hjärtat av England och det har nyligen renoverats.

Köket renoverades av Parlor Farm och resultaten är stora. Designern som tog hand om det var Nick Grunfeld. Renoveringar är inte alltid samma. Ibland innebär en renovering några små förändringar som gardinerna i vardagsrummet eller en annan färg på väggarna. I detta fall var renoveringen klar. Möblerna har anpassats och i princip är allt däri nytt, från skåp till handtag och alla små detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Stilfullt NY kök renoverat av Angela A'Court
  • Stilig kök med turkosinsatser av Harry Braswell Inc.
  • Före och efter: Heejoos utvidgade och renoverade kök

Det nya köket innehåller nu moderna bekvämligheter och mycket arbetsutrymme. Det finns också gott om förvaringsutrymme i alla dessa skåp. Även om detta är ett mycket modernt kök, verkar det fortfarande lite vintage och traditionellt. Det är mest på grund av färgen. Den ljust turkos tonen skulle göra något verkar vintage. Köket har också en original känsla för den. Det är vackert, rent, luftigt, rymligt och väldigt inbjudande.