Snygga väggplanter du kan köpa eller göra själv

Snygga väggplanter du kan köpa eller göra själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Väggarna är inte bara för målningar eller hyllor. Faktum är att om du hellre vill göra något speciellt för ditt hem, bör du försöka dekorera väggarna på ett mindre vanligt och vanligt sätt. Vi föreslår väggplanterar. De gör att utrymmen är färska och de är bra om du vill lägga till lite färg i ett rum utan att vara för uppenbart samtidigt som du bjuder in naturen till ditt hem. Väggplanterare är mer mångsidiga och mer intressanta än vi ofta anser dem och detta kan ses som en möjlighet att skapa något förvånansvärt vackert.

Väggplanterare du kan göra

Individuella planteringsmaskiner kan monteras på en vägg precis som du skulle hänga inramade bilder eller målningar för att skapa ett galleri. Detta kan enkelt göras med hjälp av en borr och några väggankare. Du kan använda enkla terrakotta-krukor eftersom plantorna är de som sticker ut. Du kan hänga krukorna i olika höjder för att skapa ett unikt arrangemang, på ett sätt som liknar vad som visas på themerrythought.

I stället för att fästa planteringen själv direkt på väggen, kan en idé vara att bygga en sorts ram runt den. På så sätt kan planteringen avlägsnas och du kan bara lämna ramarna på plats och omorganisera plantorna men du vill. Rammen kan vara triangelformad och du kan bygga den ur skrot eller från en gammal bildram. Du behöver också en borr, skruvar, väggproppar, en hammare, naglar, trälim och en skruvmejsel. Resten av detaljerna finns på burkatron.

Om du föredrar ett mer organiserat och kompakt utseende, kan du ordna flera små planterare i ett galler och fästa dem på en träpanel som är monterad på väggen. Varje planter kan hållas av en ring och de kan omplaceras efter önskemål. Shanty-2-chic erbjuder en riktigt trevlig handledning om detta projekt. Du kan använda detta som inredningsfunktion för matsalen, vardagsrummet men också i köket där istället för blommande växter kan du växa örter.

Vad sägs om att återställa en träpall? Det brukar fungera ... med tanke på hur mångsidiga dessa saker är. Du kan vrida en pall till en stödstruktur för plantare och eftersom du är miljövänlig och allt du kan också omförhandla några glasburkar eller några burkar i stället för att använda krukor. Du kan hänga dem med tråd, ringar eller du kan komma med din egen anpassade idé. Kolla in stylemepretty för referens.

Är inte detta arrangemang bara sött? Du har tre rektangulära trälådor, vardera kan två eller tre plantor eller en plantering och en vas eller en bildram. Det är en vacker kombination av dekorationer med mycket karaktär och det bästa med det är enkelheten. Det här är något du kan sätta ihop om du har lite trä och lite färg eller träfläck. Du kan läsa mer om det från beskrivningen som erbjuds på littlevintagenest.

Geometriska hyllor och väggdisplayer går bra med moderna och moderna inredningsdesigner. Låt oss se hur du kan bygga en triangelformad väggplanter. Du behöver några saker, inklusive tre stycken plywood, lite trälim, en såg, en borr, några naglar och en hammare. Skär plywoodbitarna i 30 graders vinkel och skär ett hål på plantorns storlek i mitten av en av dem. Lim bitarna samman för att bilda en triangel och använd sedan naglarna för att säkra den. Häng det med skruvar. {funnit på themerrythought}

Allt som formas som en sexkant ser bra ut i en modern och minimalistisk miljö. En intressant idé som föreslås på cottonandcurls är att använda en shadowbox för att skapa en saftig plantering som kan visas på väggar. Om du är orolig för hur du ska vattna succulenterna eller bristen på solljus, kan du använda faux växter istället.

Det verkar sexkantiga väggplanterar är ganska populära. De är också överraskande mångsidiga. Den version som visades på stylemepretty har den här panelen längst ner som omsluter denna del av hyllan, vilket gör det lättare att använda den som en plantering. Du kan också gömma små vaser däri så bara blommorna visar.

En vertikal trädgård är en ganska utmaning. Om den är byggd rätt ska den vara robust, hållbar och användarvänlig, för att inte tala om fräsch och snygg. Du behöver nog en handledning om du ska skapa en. Du kan hitta en på 17apart. Det visar hur man sätter ihop planteringen från början till slut och erbjuder också en komplett lista över alla material och verktyg som krävs för projektet.

Vi kom över den mycket intressanta idén att kombinera en vertikal planter med ett husnummer. Projektet presenteras på sarahhearts och kräver följande tillbehör: en cirkelväggplanter, husnummer, sprayfärg och primer, lim, en borr, skruvar och, naturligtvis, pottblandning och succulenter. Du kan visa din skapelse på väggen bredvid din ytterdörr eller på verandan.

MoreINSPIRATION
  • 16 DIY väggplanterar lär dig hur du kan förstora ditt hem
  • DIY Wall Basket Planters
  • Enkel DIY Tin Can Planters

I stället för en vanlig växtpott kanske du vill vara original genom att använda något annat. Det är alltid kul att återanvända saker och att återvinna. I det här fallet kan du vända några korgar till planteringsare. Du kan hänga dem med tråd och de kan bli väggdekorationer som visas bredvid en spegel eller en inramad bild. De som finns på akailochiclife är fyllda med faux växter.

Med tanke på återvinning och repurposing måste vi absolut nämna masonburkar igen.Att vrida dem i vaser eller planteringar kräver mycket liten ansträngning och de är utmärkta, särskilt i rustika eller retro-inställningar. Du bör kolla in hur man gör det om du är nyfiken på hur man kan använda burkar för att göra skärmar av grönska på väggarna i ditt hem eller till och med ditt kontor.

Väggplanterare du kan köpa

Självklart är det inte nödvändigt att gå igenom allt besväret med att göra plantare eller stödjare själv när det skulle vara mycket lättare att köpa några färdiga. Det finns många alternativ att välja på, som den mycket enkla och smala Toro-hängaren. Den är tillverkad av stål och trä och kan användas på flera olika sätt, inte bara för att visa vackra växter utan också som en praktisk yta för att hålla nycklarna, solglasögon eller andra saker.

Dessa pyramidväggplanterare som finns på etsy är också chica. De är enkla och de har en ren, geometrisk design. De finns i fem olika storlekar och 10 olika färger och de kan användas i grupper eller som fristående dekorationer. Det här är den typ av väggplanter som kan se snygg ut på ett kontor, men också på en hall, balkong eller i ett vardagsrum.

Lorenas är väggplanterare som är konstruerade för att hålla kaktusar och succulenter. De kommer i uppsättningar och varje uppsättning är gjord av ett enda träblock. De är enkla och eleganta och de är lätta att installera med den medföljande maskinvaran. De är gjorda av valnöt skyddad av flera lacker och de är lämpliga för både inomhus och utomhus, så länge de skyddas mot överflöd av vatten eller solljus.

Med den keramiska Wallscape-serien kan du blanda och matcha olika plantare i olika storlekar och färger för att skapa en gallerivägg, som en inomhus vertikal trädgård. Plantare säljs individuellt och du kan få så många som du vill för att göra din syn till verklighet.

Är inte dessa fickplanter bara charmiga? De kan köpas från etsy och de är handgjorda av porslin, läder och trä. En keramisk plantering hänger i läder som är fäst med mässingsskruvar och kombinationen av material är elegant och elegant. Planterarna ser avslappnade ut, men de är också en elegant allure.

Växtodlingarna är designade av Domenic Fiorello speciellt för saftiga växter. De är resultatet av en forskningsprocess avseende vård som krävs av dessa växter och dess form har optimerats för att erbjuda de bästa möjliga utsikterna av de succulenta utan att äventyra dess komfort och hälsa.

Tillverkad av björkträ och formad som en ring, är denna växthållare utformad så att grytan verkar vara flytande på väggen. Detta lätta utseende upprätthåller också ett minimalistiskt utseende och lägger tonvikten på potten och växten i stället för på stödet som håller dem. {hittas på Etsy}

Denna återvunna träväggplanter, förutom att vara miljövänlig, är en vacker dekoration med precis rätt mängd enkelhet och charm. Den består av en polymerenhet som är fodrad med en fuktmattens irrigator inuti en dekorativ ram. Den kan monteras på en vägg eller den kan placeras upprätt på ett bord eller en räknare. Du hittar den på Wayfair.

Vertikala väggplanterare är utmärkta för att skapa en liten örtträdgård. Den här, till exempel, erbjuder 10 små fack anordnade i ett rutnät. De är inramade av en tavlan som är perfekt för att hålla reda på innehållet när de växer. Tänk på denna plantare för köket. Du kan också använda den utomhus, men skrivningen kan bli raderad av misstag. {found on williams-sonoma}.