Förslag till garderob i liten lägenhet

Förslag till garderob i liten lägenhet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bor du i en lägenhet som har små sovrum med begränsat utrymme? Tja, om så är fallet är det säkert att du måste hitta det väldigt svårt att ta emot tillräckligt med förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör. Å andra sidan är problemet försäkrat att det är en större om du har en stor samling kläder. Du behöver inte oroa dig längre eftersom det finns en myriad av små garderobsmöjligheter speciellt utformade för små lägenheter.

Skyddsdörrar för skjutdörrar - Skåpdörrar är ett utmärkt val för små lägenheter med begränsat utrymme för förvaring. Dessa garderober är så effektivt utformade att du inte kommer att känna sig berövad eller sämre. Dessutom är de kompakta och har tillräcklig lagringskapacitet. Den enda skillnaden mellan skjutdörrarna och de typiska dörrhyttarna ligger i deras öppningsstil. Eftersom dörrarna till skjutdörrarna ska glida och inte öppnas framför, finns det inget krav på ledigt utrymme framför garderoben. Därför kan skjutdörrarna för skjutdörrar introduceras i någon del av ett rum utan att behöva oroa sig för det tillgängliga utrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer rätt garderob för ditt sovrum
  • Garderobsdesign Idéer från Carre
  • Klara garderobsdesignsidéer för out-of-the-box-sovrummen

Inbyggda garderober - Varje rum är känt för att ha lite hörn eller slösat utrymme på grund av sin udda placering eller form. Detta hörnutrymme tillsammans med intilliggande utrymme kan enkelt användas för att skapa inbyggda garderober för små rum. De inbyggda garderoberna fungerar fantastiskt för små rum eftersom rummets funktionella utrymme inte används och mycket utrymme sparas. Bågarna och kurvorna på hörnutrymmet kan effektivt användas för att skapa lagringsutrymme. Det är bäst om du kan arbeta med en inredningsarkitekt för att bestämma utformningen av dina inbyggda garderober.

Full längd garderober - Om ledigt utrymme är väldigt begränsat och det finns inget annat alternativ än att införa en typisk garderob, överväga att införa kompakta garderober i full längd. Garderoberna i full längd kommer upp till taket och därmed finns det inget slöseri med rymden. Utrymmet i ovannämnda del av garderoberna i full längd kan användas för att lagra ofta använda saker som regnrockar, tröjor, mössor, väskor och mer. Dessutom kan bottendelen användas för att lagra skor, tofflor och strumpor.