Inspirerande designer markerade med soliga badkar

Inspirerande designer markerade med soliga badkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jämfört med vanliga badkar som sticker ut från marken, skärs badkar i golvet och detta ger dem denna dramatiska karaktär som gör att de kan sticka ut trots deras minimalism och brist på synliga designelement. En nedsänkt badkar påminner om spa och simbassänger och det ger en känsla av lyx och sofistikering. Detta är dock en ganska sällsynt funktion. Kanske kommer dessa mönster att inspirera dig att inkludera en i ditt eget hem.

House of Would av Elii är en struktur som anpassar sig till webbplatsen, med en skiktad design som gör det möjligt att modulera och erbjuda olika nivåer av integritet till olika områden. Det är en design som sätter huset i nära kontakt med platsen och naturen i allmänhet. En av de särdrag som framför allt lyfter fram det här elementet är det nedsänkta badkaret som du kan se här.

När de utformade den här bostadsutbyggnaden i London var Studio 304 Architecture säker på att bevara den ursprungliga charmen och skönheten i det yttre, samtidigt som den integrerades i ett modernt interiör och tillägg. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna är det nedsänkt badkaret som du kan se här, inramat av glasväggar och ett trätak.

När Keiji Ashizawa Design skapade detta tvåfamiljshus i Tokyo, Japan, såg de till att det var ett förenklat, modernt utseende och att designa en slags gård i mitten. Detta gör det möjligt för varje rum att få solljus och att se öppet, ljust och rymligt. Samtidigt förblev huset stängt i förhållande till det yttre vilket säkerställde mycket privatliv. Hela huset var utformat för att känna sig nära naturen och detta inkluderar detta vackra badrum som har ett nedsänkt bad upplyst uppifrån.

Blandningen av rustik och modern är ett vackert definierande inslag i detta hem designat av Jordan Iverson Signature Homes i Oregon. Denna eklektiska mix karaktäriserar inredningen av huset som helhet, med vissa utrymmen som är något benägna mot en av stilar. Detta badrum har till exempel ett nedsänkt badkar, ett duschkabin med glas och en övergripande enkel inredning med fönster som ramar utsikten.

Även om det är lite svårare att designa ett nedsänkt badkar i en lägenhet, kan det göras. Det perfekta exemplet är loftet som designats av Fabio Fantolino i Turin, Italien. Dess interiör är inriktat på utsikten så inredningen är väldigt enkel. Badrummet har å andra sidan inte stora fönster. Den har denna träplattform med inbyggd badkar och en öppning i taket som brinner i ljuset.

Jag skulle säga att utformningen av detta hus i Syros, Grekland är precis vad ett sommarhus behöver: enkelt, inspirerat av naturen och med fokus på utsikten och omgivningen. Huset färdigställdes av block722 2014 och har stora fönster öppna för det omgivande landskapet utan några undantag, inte ens i badrummet där denna vackra ovala tub utformades halvt nedsänkt i marken.

Sunken tubar är nära relaterade till tanken på ett spa så designen ser väldigt naturlig ut här i Aigai Spa designad av figueroa.arq. Beläget i Sau Paulo, Brasilien, är spaet som en oas i staden. Det är en plats för avkoppling och meditation, där tiden stannar och lugnet tar över.

År 2011 avslutade Pedro Domingos Arquitectos House of Agostos, en bostad belägen i Portugal. Huset byggdes på ruinerna av en befintlig struktur men du skulle inte berätta att döma sitt utseende. Det är modernt och fullt av enkla men fina och spännande funktioner som det här lilla nedsänkt badkaret.

MoreINSPIRATION
  • 15 vackra badrum med nedsänkt badkar
  • Miljövänligt hus öppnar för utsikten genom en inspirerande makeover
  • Sunken Designs Låt dig utforska stilens djup

Ett enkelt nedsänkt badkar skulle ha varit tillräckligt för att göra detta badrum stå ut, men A-OMA arkitekter bestämde sig för att också markera den med en täckskärm som ser ut som ett par träluckor. Badkaret är inbäddat i en träplattform med trappor och två handfat på en snygg och elegant fåfänga.

Beläget på en klippa med utsikt över havet, detta hus i Yokosuka Kanagawa, Japan har den lugna och zen atmosfär som oftast påminner om ett spa. Den kombinerar moderna och traditionella designfunktioner och belyser synpunkterna på de mest underbara sätten. Till exempel kan havet beundras medan du kopplar av i badkaret. Detta var ett projekt av acaa.

Det finns mycket att beundra om detta majestätiska hus i Zürich. Detta är faktiskt ett rekonstruerat flerfamiljshus, den ursprungliga strukturen är 170 år gammal. Lägg märke till de välvda taken, stenmurarna och alla oavslutade och ofullständiga ytor och ytor. Gus Wüstemann Arkitekter gjorde sig säker på att använda naturmaterial och färger och att interiören känner sig varm och inbjudande trots skalan. De introducerade också moderna presenterade från plats till plats, som fixturerna i detta badrum.

Ordinarie huset är förvånansvärt spännande med tanke på sitt namn. Detta är ett hus designat av Kasaka shinichiro atelier. Det är organiserat på två nivåer och det sitter på en kulle med utsikt över skogen. Även om den har en enkel och okomplicerad design, saknar den charm och karaktär, som du kan se i det här smala men fina badrummet som har ett nedsänkt badkar vid den bortre änden.

Ett av de främsta målen som följdes av studion Gisele Taranto Arquitetura när de renoverade det här huset i Rio de Janeiro, Brasilien, var att suddas och till och med eliminera gränserna mellan inomhus och utomhus. Försöket lyckades.Huset är omgivet av vegetation och exotiska träd och det kan alla beundras från alla rum i huset. Man kan även koppla av i det nedsänkta badkaret medan man gör detta.

Ett nedsänkt badkar i biblioteket, nu är det något vi inte har sett än. Det är designriktningen som valts av PARA för denna studio i Syracuse, New York. Strukturen är organiserad på tre våningar. Garaget ligger på bottenvåningen, biblioteket och skrivområdet ligger på andra våningen och på tredje våningen finns ett läsrum.

Tack vare glasväggarna i full höjd som möter perfekt i hörnet, känns det här nedsänkt badkaret verkligen som en del av trädgården. Detta är ett familjehem utformat av Bohlin Cywinski Jackson. Det ligger i norra Kalifornien och dess integritet är inte äventyras av designens öppenhet och den starka förbindelsen med utomhus.

Tro det eller inte, detta vackra virvlande badkar är faktiskt en del av en hut byggd på en bergstopp i Shizuoka Prefecture, Japan. Det finns totalt fem sådana hyddor och de designades av arkitekt Issei Suma. Projektet är den perfekta blandningen av enkelhet och sofistikering.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: