Solskenstil: Eldstäder och mantlar klädda för våren

Solskenstil: Eldstäder och mantlar klädda för våren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Våren är här och det är dags att börja sprucing! Återuppliva huset med några snabba pick-me-ups här och där. Och idag uppmanar vi dig att börja med manteln för en liten men snabb friskhet för vardagsrummet. Ta en titt på alla dessa mantlar som är klädda på våren!

1. Clean & Pretty.

Vi älskar renhet och posh accent av denna mantel. Och för att inte nämna de färska blommorna, som alltid är en fjäderklammer.

2.Yellow & Green.

Springtime handlar om ljusa färger och grönaste gröna som dyker upp från marken. Så det är bara naturligt att du dekorera med som sådan.

3. Mix & Matched.

En rolig mix och matchad mantel är perfekt för en vårinspiration. Bara lägg till några pasteller och lite shabby chic charm i stilen.

4. En titt.

Rengör manteln och rensa ut platsen framför eldstaden. Lägg till ett vackert foto och du får ett enkelt, enkelt och perfekt rengörat utseende för ditt nya och återupplivade vardagsrum.

5. Utanför rutan.

MoreINSPIRATION
  • Förvandla din eldstadskropp till en fjäderbrännpunkt
  • 5 färska, rena och vårdvärda badrumsfärger!
  • Perfekta vårfärgskombinationer

Bli inspirerad av din semester och stapla manteln med några vintage globes. Använd denna idé för att inspirera dig eller ta det bokstavligt, det är livligt och helt unikt.

6. Lätt & Romantiskt.

Ibland kan bara en del av de rätta orden förvandla ett utrymme. Och när det är vår, fyller romans säkert alla nook och cranny av världen.

7. Festlig och säsongsmässig.

Naturligtvis kan du alltid ta en mer bokstavlig väg. Klä din mantel i massor av vårens charm genom att uppmärksamma dina semesterdetaljer.

8. Crisp & Contemporary.

Ibland är mindre mer, speciellt om du vill ha en mer modern känsla. Kolla in det här moderna rummet med sin provisoriska mantel, skarp nog för våren och stilfull nog för en framåtriktad atmosfär.

9. Exakt och balanserad.

Precis som våren har allt sitt ställe, och det gör det också på denna mantel. En perfekt konst för fokus och sedan några skarpa vaser för att balansera sidorna.

10. Starburst.

Starbursts accenter och detaljer är så roliga sätt att få ett nytt krydd i hemmet. Men när det inte bara är en starburst utan en spegel, har du en konst och något som ger en illusion av mer utrymme. Då när du har den extra bonusen av naturligt ljus som studsar bort dessa speglar, har du en vacker vårvibe händer!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: