Superb House omgiven av golfbanor i Cape Schanck

Superb House omgiven av golfbanor i Cape Schanck
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Cape Schanck Residence är ett utmärkt hus utformat av Melbourne-baserade studio LSA Architects. Beläget i Cape Schanck, som sitt namn föreslår, Australien, är detta härliga moderna hem redo för sitt slutliga gardinsamtal.

Huset är ett svar på kundens livstids önskan, som var att luta sig tillbaka, koppla av och spela golf. Bostaden är därför mycket modern, lågt underhåll och omges av golfbanor. Det är också ett roligt ställe att umgås med familj och vänner och beundrar den vackra utsikten över de tre golfbanorna som alla är tillgängliga med golfbuggy.

MoreINSPIRATION
  • La Grande Vue 5A bostad i Kapstaden
  • Superb Residence med utsikt över havet i Tokyo
  • Sanctuary House i Kapstaden av SAOTA

Platsen där den är belägen presenterade några problem, men de var alla ordentligt klara. Sittande på en sanddyns sida var de viktigaste frågorna struktur, tillgång och synlighet. För att slutföra allt, byggde arkitekterna uppbyggnaden utan att bryta åsen, samtidigt som man fick en fantastisk utsikt. Dessutom har denna vackra bostad ett öppet kök, vardagsrum och matplats, en studie, två sovrum, två och en halv bad och ett sovrum med eget badrum. Den färgpalett som används i hela huset är en mjuk, neutral, vilket ger en känsla av en ljus plats.

Cape Schanck Residence är en varm och välkomnande plats att landa. Det är modernt, elegant och har enastående vyer, allt detta skapar en förstklassig egendom. {Found on homedsgn}