8 Creative DIY-projekt som du kan göra med färgpipor

8 Creative DIY-projekt som du kan göra med färgpipor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Av någon anledning finner vi färgpennor att vara väldigt roliga och söta och vi tycker om att samla dem. Vi gillar att leka med färger och vi tycker mycket om att hitta nya saker att använda dem för. Mångsidigheten hos dessa färgprov kan ses i de många kreativa användningsområden som vi har gett dem. Följande DIY-projekt utforskar denna mångsidighet och erbjuder en massa inspirerande idéer för dig att använda på din nästa båt.

Något sött och också användbart du kan göra med färgfärger är en ljuskrona. Det kan låta ovanligt men det kan enkelt göras. Du behöver ett hålslag och en massa färgprov i olika nyanser. När du har en massa färgade cirklar är det dags att sätta dem ihop. Det finns flera strategier du kan använda här. En är att ordna några cirklar i en linje och sy dem ihop i mitten. {Found on heygorg}.

En annan sak som du kan göra med lackchips är inramad väggkonst. Projektet är mycket enkelt och beskrivs i detalj på realpurdy. I grund och botten, efter att du slår ut cirklar av olika färger, limar du dem på en bit vit kartong och sedan ramar du dem. Det är så enkelt och du kan skapa vilket design och mönster du vill ha.

MoreINSPIRATION
  • 5 DIY Projekt med Paint Chips
  • Snygg DIY väggkonst du kan göra med färgfärger
  • 5 Fun Paint Swatch DIYs

Om du föredrar något mer praktiskt, hur är det med en färgchipkalender? Du kan använda olika färger för olika typer av händelser eller veckodagar och helger. En mycket enkel idé kan vara att använda tryckstift för att fästa varje färgchip på en korkbräda. På så sätt kan du enkelt ta bort och byta ut dem. {found on sayyes}.

Låt oss säga att du har några dekorationer att göra för en fest. Vissa bunting skulle säkert se festligt ut. Du kan använda färgspån för att förenkla detta projekt. Eftersom dessa vanligtvis är rektangulära kan du lägga dem i halva och klippa dem sedan i en triangelform. Lim de två delarna tillsammans och dekorera dem med washi-tejp. Därefter är allt du behöver göra tråd dem tillsammans. {Found on thisdesignjournal}

Du kan också använda färgglada lackchips för att göra en söt påskkrans. Det första steget är att spåra äggmallen på baksidan av prickarna. Skär sedan alla ut och slå två små hål på toppen av varje ägg. Du kan sedan träda dem på sladd eller garn och ordna dem om du vill. Du kan hitta mer information onmodernparentsmessykids.

För projektet på thebeautydojo behöver du inte mycket färgspån. Faktum är att du bara behöver en. Här kan du ta reda på hur man gör taggar för gåvor eller för packade saker i allmänhet. För varje tagg behöver du en färgchip, sax och brevfrimärken. Ta av skrivarens del och stämpla sedan på dina bokstäver. Punch två hål på toppen och fäst den i påsen med lite garn.

Chevron väggkonst som presenterades på lovehuehome gjordes också med användning av lackchips. Projektet går så här: först hittar du en ram och en massa färgpennor. Skär flisarna för att få chevron-stripmönstret och börja sedan ordna dem i ramen. Du kan lima dem på en efter en när du är nöjd med arrangemanget.

En annan mycket genial användning för färgpipor finns på cozylittlecave. Här användes de för att täcka trappväggarna. På ett sätt liknar det att applicera tapeter förutom att du gör det en liten bit i taget. Du kan använda denna idé för att anpassa inredningen i ditt eget hem, kanske skapa en accentvägg för ett av rummen.

Färgchipsolnedgången som visas på simplerealstyle är ganska häftigt och, som du förmodligen redan gissat, gjord av lackchips. Om du vill göra något liknande är du bättre beredd att samla en hel del färgspån i olika nyanser, mestadels orange, blå, vit och lite grå och gul. När du har slagit hål i alla för att få cirklarna kommer den svåra delen. Du måste ordna dem för att skapa den abstrakta bilden av en solnedgång. Naturligtvis kan andra mönster också skapas på ett liknande sätt.