Söt som godis: lägg till en pastellpasta i köket

Söt som godis: lägg till en pastellpasta i köket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Pastellfärger styrde inredningsvärlden under början av 1990-talet, och nu är de äntligen tillbaka i mode. Vi har fått vänta länge för att bli upphetsad med godisrosa, saftig citron och mintgrön, men väldigt få skulle förneka att det inte varit värt det. Inte bara detta, men det här är en trend som är ännu mer så bra för närvarande, eftersom pasteller är allmänt knutna till våren.

Denna post handlar specifikt om användningen av pastellfärger i köket, eftersom deras användning är definitivt välkomna i detta rum i synnerhet. En av anledningarna till detta är att pasteller erbjuder ett fantastiskt sätt att införliva färg i ditt kök utan att vara för överväldigande.

Den lugnande och mjuka kvaliteten på pastellfärg garanterar att lugnet och stillheten omger ett rum som ofta kan förknippas med stress. När allt kommer omkring kan matlagning vara en utmaning för det bästa av oss!

MoreINSPIRATION
  • Sweet & Sofisticated: Dekorerar med pasteller med en kant
  • Fördelarna med en pastellfärgspalett
  • Kök färgscheman du kommer att älska

Om du får din färgpalett rätt så kan du enkelt skapa en retro känsla. Denna vintage trend har alltid varit en populär i köket. Det bästa sättet att uppnå denna stil är att gå till en palett som består av djupare pasteller som balanseras av skarpa neutrala. Således kan dina vågiga pasteller bestå av ros och violett, medan nötkreatur som elfenben och babyblå kan tämja den totala effekten. Resultatet är fantastiskt; feminin men med en punch av feistiness.

Det fantastiska med att lägga pasteller i ditt kök är det faktum att du inte behöver inleda en stor renoveringsprocess för att göra det. En effektiv metod att genomföra trenden är att bara köpa ett urval av söta färgade tallrikar, muggar och liknande. Visa ett urval av dessa runt ditt kök, istället för att bara placera dem i ett skåp. Alternativt kan du byta tyg genom att köpa pastell gardiner och en matchande duk.

Så där har du det Det verkar som om det inte bara är de populära band på 90-talet som kommer tillbaka i år, eftersom pastellinteriörutvecklingen är för! Så håll på några 5 eller steg och sprinkla ditt kök med några smaskiga och söta färger.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: