Söt parisisk lägenhet med en ljus matta i vardagsrummet

Söt parisisk lägenhet med en ljus matta i vardagsrummet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Människor har olika smaker och preferenser. De älskar saker som andra kan hata och vice versa. Samma sak händer med mig och min man. Jag älskar Sverige och allt som är svenskt medan han är kär i Frankrike. Hans dröm är att han en dag kan nå Paris, staden av ljus och älskare. Han älskar franskt språk, fransk musik och speciellt Tour Eiffel. Om vi ​​nämnde om Paris kunde vi fortsätta att prata om det men från ett annat perspektiv. Vi presenterar dig en söt parisisk lägenhet designad av fransk studio Double g. Kombinationen av levande färger och stil antog förvåna någon tittare.

Det vita vardagsrummet har ett imponerande bibliotek och några fina retro fåtöljer, alla inslagna i en vintageluft. Den röda mattan och några andra färgstarka detaljer kontrasterar den vita interiören vilket gör att allt ser luftigt ut och rymmer. Den underbara nyansen av blått utvalt för sovrummet gör att du älskar det här rummet. Färgen är underbar och de vita och gula kuddarna kontrasterar det vackert.

MoreINSPIRATION
  • En annan typ av parisisk lägenhet
  • Stilig hörnlägenhet med ljus inredning
  • Rymlig och ljus lägenhet i Helsingfors

Om du når matsalen kommer du definitivt att bli förvånad. Den underbara ljusarmaturen, som består av tre stora bollar, det moderna vita matbordet och de bruna rustika stolarna gör att du blir kär i det här rummet.

Köket är också förtjusande. Det är en kombination av svartvitt med ett litet litet rund svart bord och en modern liten vit stol. Det är en lägenhet där kombinationen av färger och stilar skapar ett harmoniskt utrymme där du kan koppla av och trivas.