Att dra fördel av utomhus med golv till tak fönster

Att dra fördel av utomhus med golv till tak fönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns inget mer avkopplande än att ta utomhus i ditt hem med utsikt över terrängen utanför ditt fönster. Oavsett om du bor i bergen, på havet, på en golfbana eller med utsikt över stadsorten under dig, är golv till tak fönster det bästa sättet att få utsikten inuti ditt hem.

Under årens lopp har arkitekter och designers använt expansiva glasfönster för att skapa den ultimata levande upplevelsen genom att suddiga linjen mellan utomhus och dina interiörer med dessa vackra fönster. Om du letar efter sätt att skapa en utomhusupplevelse i ditt hem, titta på dessa tips för att inkludera golv till tak fönster i ditt hem.

Välj den bästa utsikten utomhus möjligt:

Om du håller på med att designa ditt drömhus, eller om du renoverar för att tillåta mer ljus och landskap i ditt hem, tänk på golv till takfönster. Välj en vägg i ditt hem som utnyttjar en mördarevy eller klockor över din trädgård för att se dina barn leka medan du är inne.

Beroende på vilken riktning ditt hem ansikten kommer att hjälpa diktera om en vägg av windows är fördelaktig eller kommer att kräva mer fönsterbeläggningar eller värme / kallskydd från drastiska klimatförändringar. Många bostäder som möter norr eller söder kan dra nytta av den stigande solen på morgonen, medan många kanske inte kan njuta av den brännande värmen på sommarkvällen. Fråga din arkitekt eller designer vad som kommer att påverkas av fönsterplaceringar i dina individuella rum.

Låt ditt hem arkitektoniska stil leda dig:

MoreINSPIRATION
  • Golv till tak fönster - nyckeln till ljusa interiörer och vacker utsikt
  • Golv till tak fönster: Ett nytt sätt att definiera ditt hem
  • Modernt hem omgivet av berg tar full nytta av utomhus

Golv till tak fönster finns i olika typer och stilar och för familjer med hemvistor kan du välja om du vill ha mullions eller delare ramar på dina fönster eller om du föredrar skinka eller fönster utan mullions. Många moderna hem som full och fri utsikt över inga mullions medan traditionella hem som den klassiska överklagan av enskilda fönsterrutor eller "lites" i fönstret. Hur som helst borde ditt hemstads arkitektoniska stil hjälpa till att diktera vad som ser bäst ut.

Tänk på ditt klimat och livsstil:

Medan du kan älska utseendet från golv till tak fönster, kom ihåg att överväga ditt klimat och livsstil när du väljer eller flyttar in i ett hem med denna typ av fönster. Vissa familjer med små barn och husdjur kan tröttna på att ständigt rengöra stora glasrutor, medan andra hushåll kanske inte tror att det här är en utmaning.

Beroende på ditt klimat, kom ihåg att bostäder som ligger i vindkraftområden kanske inte är perfekta för fönster från golv till tak. Fråga din designer och arkitekt vilken typ av fönster som är bäst för din region

Ditt hem kan dra nytta av det vackra utomhus med tillägg av fönster som lämnar ingenting till fantasin. Golv till tak fönster ger en naturlig bakgrund till dina interiörer, och du kommer bli glad över hur ditt hem tar ett eget liv.

Fotokällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 och 8.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: