Tamara Hendershots Magic City Farm

Tamara Hendershots Magic City Farm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I Miami finns en magisk plats som heter Magic City Farm där ägaren är fin gammal dam som heter Tamara Hendershot. Hon äger en hektarförening som består av åtta byggnader: sju bungalows och ett båthus, alla som dateras till 1910 och 1920-talet, förutom den plats där hon bor, ett 1200 kvadratmeter 1918 hus. Nyligen har hon målat detta hus gult, korall och babyblå. I själva verket är hennes hus ständigt inredda eftersom hon älskar att göra en sådan sak.

Detta hus är en magisk, saga plats där blandningen av karibiska färger och asiatiska textilier gör att du tror att du befinner dig i ett annat land. Möblerna är täckta i ikater från Indonesien och smyckenfärgad broderad Suzani-duk från Uzbekistan, och gardinerna är rena indiska tyger.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • Den fantastiska Morokuru Farm House i Sydafrika
  • Bluff Farm House av Australian Richard Cole Architecture

Allting betyder färg, kultur och tradition. Artiklarna är vintage, det finns många dekorativa bitar, många måleri, statyer eller andra små dekorativa saker som gör denna plats till ett anmärkningsvärt kulturellt, attraktivt och färgstarkt utrymme.Fast hon köpte dessa fastigheter med mycket pengar har hon också investerat mycket i sina renoveringar.

Hon lever av att hyra ut varje del av Magic City Farm där hon har många djur som många av dem hittades ute och en fantastisk trädgård med mer än 50 sorter av palmer, flera typer av bambu och träd med olika typer av produkter: mango, jackfruit, guava, avokado, ackee och litchi. Det är en avkopplande plats där hon aldrig känner sig ensam och där alla vill komma och njuta av alla dessa saker. {Found on nytimes}