Tantangan Villa med utsikt över Indiska oceanen

Tantangan Villa med utsikt över Indiska oceanen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bali-baserad praxis Ordet Mond-arkitektur har utformat Tantangan Villa. Beläget på Nyanyi Beach, en privat och avskild strand på Balis västra kust, Indonesien, är detta underbara hus en oas av skönhet och lugn. Med sitt läge på en sida på 6 500 kvm, är detta fantastiska hus inte bara modernt, men miljövänligt som väl. På grund av sin avlägsna plats, tyckte arkitekterna att det var bäst att villaen kunde fungera självförsörjande. För att uppnå detta splittrade de byggnadsformerna för att skapa naturlig ventilation, installerade solpaneler och batterier som säkerhetskopierats av en generator för kraft och sätta upp regnsystem.

Designkonceptet var av en "anlagd arkitektur", så arkitekterna använde lokalt framställda material. Materialpaletten blev en sann återspegling av byggnadens läge, suddiga linjen mellan arkitekturen och dess landskap. Dessutom har denna fantastiska villa utsikt över Indiska oceanen i väster och en naturlig flod i norr. Det har också utsikt över det lokala strandtemplet och utsikt över vulkanerna på avstånd.

MoreINSPIRATION
  • Fri utsikt över havet från ett strandhus i New York
  • Khayangan - Lyxig privat villa i Bali
  • Snygg Ocean View Villa i Kamala till salu

Tantangan Villa är en gång i livet möjlighet och en fristad att retirera till. Den har en vacker, modern inredning med en rolig färgpalett och en beachy känsla som gör den till en lugnande förstklassig egendom. {Found on archdaily}.