Mållanseringar gjorda av design, en tusenårig inriktad inredningslinje

Mållanseringar gjorda av design, en tusenårig inriktad inredningslinje
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Freshome kan hämta en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Retail giant Target tar sikte på millennials med sin nya heminredning och tillbehör linje, Made By Design. Den nya linjen åberopar en ren, enkel estetik som är överkomlig och behaglig för ögat. Dess tagline återspeglar detta: "Vardaglig uppfinningsrikedom som är en glädje att använda."

Made By Design lanserar både online och i butiker den 23 juni 2018 och har över 750 artiklar, inredda i sex olika kategorier: Hemdécor, Möbler, Bad, Sängkläder, Organisation och Kök och Mat. De flesta produkter ligger under $ 30-markeringen, med några listade för så lite som $ 2. Medan möblerna är dyrare, rymmer priserna fortfarande unga yrkesverksamma och första gången husägare.

Prisvärd heminredningsprodukter och tillbehör är bara ett urval av Made By Designs erbjudanden, lanseringen 23 juni.

Den nya linjen adresserar kunder som vill förse, uppdatera och lägga till sina första lägenheter och nya bostäder. För att bestämma sin centrala publik satsade Target kraftigt i forskning om kundernas utgifter i hemavdelningen. Resultatet visade att kunder skulle köpa några dekorativa föremål men leta efter större föremål och heminredning hos andra framstående återförsäljare som Kohls, Bed Bath & Beyond, Walmart och IKEA.

Made By Design, den nya inredningslinjen för årtusenden, omfattar heminredning.

Heminredning representerade 19 procent av Target årliga intäkter år 2017, och återförsäljaren syftar till att öka det antalet. Target spenderade ingen kostnad för att undersöka de olika produktdesignerna och funktionerna kunder önskade mest i sina hem. Företaget hävdar att utvecklingen av denna produktlinje var "den mest omfattande gästforskningen [de någonsin gjort]." Det är en investering som står för stora utbetalningar, med 75 miljoner tusen år i USA som nu använder utgifterna.

Målet med linjen är att öka marknadsandelen och fånga gäster som kan titta på andra ställen för inredning. Enligt organisationen önskar gästerna - särskilt de som etablerar sina första hem - kvalitet av vardagliga föremål som kommer att förenkla sina liv och komplettera sin ständigt utvecklade stil - allt utan att äventyra överkomligheten. "

Prisvärdhet är en stor komponent till Made By Design. Vardaglig uppfinningsrikedom finns i vardagliga föremål, som $ 2 till $ 11 stemware, bakeware börjar på $ 7 och dinnerware för under $ 20. Fasta färgdräktssatsaggregat är rimligt prissatta och passar in i den estetiska basen. Mattor i fasta färger och enkla mönster faller också i linje med kollektivets övergripande utseende. Dessutom matchar matchande organisationsfack och lådor till husägare som vill hålla sakerna enkla.

Home Organization utgör en av de sex kategorierna inom den nya Made By Design-linjen.

Inhemska designers skapade linjen under ledning av vice vd och chef merchandising officer Mark Tritton. "Made By Design är det ultimata uttrycket för vårt DNA - ett engagemang för demokratisering av oklanderlig design", säger han.

Mål satsar mycket på framgången med Made By Design produktlinjen. Enligt 2017 årsredovisningsbrev är det "i takt" för att generera mer än 1 miljarder dollar i årsomsättningen. Att nå tusenåren kan dock vara svårt. Enligt Kissmetrics litar 89 procent av millennials rekommendationer från vänner och familj mer än påståenden av varumärket.

Den nya linjen kommer att ansluta sig till Targets klassiska tröskelmöbel och inredningsprodukter, som enligt uppgift gör 2 miljarder dollar i försäljning per år, liksom dess moderna projekt 62-linjen i mitten av århundradet. Made By Design-utseendet är utformat för att smidigt blandas med alla sina andra hushållsprodukter, till exempel Hearth & Hand with Magnolia.

Vilket görs av designprodukter kommer du kolla ut den 23 juni? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Fotografi av Target.