Smakfull samtida rosa köksdesign

Smakfull samtida rosa köksdesign
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Rosa är vanligtvis den lilla tjejens favoritfärg. De drömmer om att bli en prinsessa och att leva i ett rosa slott. Rosa är också en prickig färg och det uppfattas inte som ett lämpligt val för inomhusdekor. Men vi hittade ett mycket vackert och trevligt kök som visar oss fel.

Detta moderna kök har dekorerats med många rosa element. Först kan du säga att det är ostentatiskt och inte elegant eller snyggt. Titta först på bilderna och jag är säker på att du kommer att ändra dig. Köksfunktionerna och rosa väggar, dekorerad med tapeter och kantiga målningar. Personligen gillar jag den vita och rosa flaggan målade på en av väggarna väldigt mycket.

MoreINSPIRATION
  • Använda Rosa för att dekorera ditt barns sovrum - 15 Design Idéer
  • Sofistikerat sovrum med en rosa inredning
  • Barbie Princess Room från Doimo Cityline

Dessutom har köket blivit möblerat med moderna och eleganta svarta och rosa barstolar, en mycket vacker kombination. Faktum är att alla färger som har valts fungerar väldigt bra tillsammans och bildar en harmonisk och inbjudande inredning. Den övergripande designen är trevlig och smakfull.

Köket har även glasdörrar från golv till tak som låter det naturliga ljuset komma in. Köket är också kopplat till en uteservering. En tabell för sex sitter nära glasdörrarna, vilket möjliggör en romantisk och elegant middagsupplevelse. Så, som du kan se, är rosa inte bara färgen på små prinsessflickor. Det är också passionsfärgen och det kan skapa en mycket elegant, modern och elegant inredning. {Found on 1st-option}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: