Skapa en stilig Taupe Badrumsinredning

Skapa en stilig Taupe Badrumsinredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När ett badrum är utformat och färdigt, är det typiskt att ställa det i sten. Att byta ett badrum är inte enkelt eller billigt. Så det är viktigt att om du börjar från början i din badrumsmodell, vill du definitivt luta dig på den neutrala sidan av inredningen. Medan du kanske tenderar för ljusa färger, är taupe en skugga som är värt att överväga. Definitivt neutral, det gör det möjligt för både grå och beige inredning att passa perfekt vilket ger dig alternativ när du känner behovet av att dekorera. Dessutom kommer den djupare nyansen att göra ditt badrum mer spa-liknande, alltid en vinst för de rum vi använder dagligen. Ta en titt på dessa 10 tips för att skapa ett snyggt taupe badrum.

Från och med basskiktet kan måla ditt badrum taupe ha en härlig effekt på utrymmet. Oavsett om det är modernt i stil eller rustik, kommer det att visa upp ljusa vita och djupa svarta med samma känsla.

När du siktar på ett spa-liknande badrum, är det mycket viktigt att tänka på textur. I stället för plattfärg täcker du väggarna i en texturerad tapeter. Taupe är den perfekta neutralen och finns i härliga texturer.

Tala om tapeter, vi vet alla att mönstrad tapeter på badrummet är ett hett ämne idag. Hitta dig själv ett minimalt taupe-mönster som detta för att ge bara en ledtråd av glamour och stil. Ingen annan skulle förmodligen välja den.

Låt oss prata om kakel. Hur väljer du när du letar efter taupe? Istället för en nyans, hitta en marmorplatta med bruna virvlar istället för grå. Mot dina andra taupe-accenter kommer ditt badrum att se så sofistikerat ut.

MoreINSPIRATION
  • 10 Rustik Badrum Vanity Att överväga
  • 12 tips för bästa barnbadinredningen
  • Rosa badrum

Om marmor inte finns i din badrumsbudget, inga bekymmer. Det finns gott om andra typer av kakel som har snygga variationer av taupe, grå och beige. Då oavsett vilka andra färger du lägger på ditt badrum kommer din kakel alltid att matcha.

För den minsta badrumsförekomsten är det lättast att designa dina ytor i en färg. Taupe färg för väggarna, taupe kakel till duschen och något taupe för golvet. Medan du kanske tror det blir tråkigt, kommer texturvariationerna att hålla sakerna levande.

Så du valde redan din färg och kakel men nu älskar du taupe. Vad nästa? En taupe fåfänga uppenbarligen. Hitta några släta borstade knoppar och dra i en matchande metall för att ge din fåfänga ett rent utseende.

Taupe fåfänga mot taupe backsplash? Det är ett taupe mirakel. Speciellt när resten av ditt badrum är alla ljusare nyanser, kommer din fåfänga att känna som en varm kram när du vaknar på morgonen. {Found on kylieminteriors}.

Taupe behöver inte målas eller beläggas. Vissa fåfängligheter kommer i en nyans av trä som är så taupe som du kan få. För det rustika hemmet är detta det perfekta sättet att balansera det mysiga, rustika livet och stadens sofistikering.

När resten av ditt badrum är taupe, glöm inte de andra väsentligheterna som ger lyx och komfort. Handdukar och gardiner är båda ett bra sätt att lägga till lite mer taupe på badrummet på ett mysigt sätt.