6172 Chesterfield sovsofa

6172 Chesterfield sovsofa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bekvämt och iögonfallande, Chesterfield Sleep Sofa har en mycket unik design. Det har några antikliknande element men det verkar också ganska modernt. Den övergripande designen är ganska enkel med undantag för den tuftade klädseln. Det finns också en annan intressant detalj som gör den här soffan unik och det är den mångfald antiqued studs som visar formen på ramen. 6172 Chesterfield sovbädd skulle se bra ut i ett traditionellt eller modernt vardagsrum där det skulle vara ett bekvämt tillägg . De övergripande dimensionerna av Chesterfield sovbänk är 30,5 "höjd x 78" bredd x 38 "djup. Sitshöjden är 20 "och armhöjden är 27". Madrassen mäter 53 '' x 75 ''.

Det trevliga med 6172 Chesterfield Sleep Sofa är att det kan förvandlas till en bekväm säng på nolltid. Det kommer att ge en mysig plats att sova för extra gäster och det tar inte extra utrymme eftersom det är integrerat i soffdesignen. Sådana utdragbara möbler är bra för småhem.

Dessutom är 6172 Chesterfield Sleep Sofa också ett iögonfallande tillägg till rummet. Den har grön klädsel och har en unik design. Andra liknande möbler inkluderar 8172 Chesterfield Soffa och 8372 Chesterfield Soffa som i grunden delar samma design och med olika färger. Priset är tillgängligt på förfrågan.