Den justerbara Neil multi-lampanordningen

Den justerbara Neil multi-lampanordningen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med en design som påminner om de rymdrelaterade bilder som vi brukade se på TV, är den här lampan både funktionell och härlig att titta på. Neil hänglampa är designad för Delightfull. Den har en enkel men iögonfallande design. Som du kan se består den av åttondimar, alla med sitt eget justerbara ljus. Hänglampan är inte prickig när det gäller färg eller finish. Det är dess form och form som gör det så intressant.

Neil Hänglampa är en mångsidig bit. Den har en design som gör att den kan bli en del av både traditionella och moderna hus och det har också de justerbara armarna som gör det möjligt för användaren att skapa sin egen personliga hänglampa. Det ger dig också möjlighet att bara använda 4 av de 8 diffusorerna för belysning.

MoreINSPIRATION
  • Justerbar arkitektlampa
  • Justerbar studio-golvlampa
  • Justerbar metall golvlampa

Delightful 's Neil hänglampa har en enkel ram gjord av krom eller förgylld metall. Lampskärmarna är svarta och de har lacklackerad finish. Det är inte bara de armar som är anpassningsbara. Neil Hänglampan är ett anpassningsbart föremål. Dess mått är varierande. Diametern förblir dock densamma: 120 cm / 47.24 ''. Höjden är den enda som kan skilja sig. Neil hänglampa är en intressant föremål för huset. Den har en design som gör att den kan vara mångsidig. Det är inte för gammalt eller för futuristiskt. Det är någonstans däremellan. Det beror på att även om den övergripande bilden är föråldrad, är de enskilda elementen som komponerar hänglampan minimalistiska och moderna.