Det fantastiska Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah, Dubai

Det fantastiska Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah, Dubai
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om jag var en biografstjärna skulle jag definitivt älska i ett sådant hem. Den är perfekt för en enda dam som håller den alltid ren och fin. Med sina fantastiska och söta dekorationer och de lyxiga möblerna kommer detta hem att ge dig ett leende på ditt ansikte varje morgon du vaknar och du inser att du har det. Tja, om du inte har råd med ett sådant hus finns det en lösning för dig om du vill ha några glada dagar.

Detta är ett hotellrum från Dubais Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah, som kombinerar stil och lyx på en mycket hög nivå. Med sina marmorgolv och det gyllene utseendet håller denna fantastiska takvåning en mycket lugn atmosfär inom sin elfenben och ljusfärg. Harmoni och lyx överallt, så kan du i enkla ord beskriva denna fantastiska lägenhet.

Den fantastiska arkitekturen låter ljuset och den naturliga värmen komma in. Och det är ingen oro för dig på grund av sin komfort, de spetsiga vardagsrummen, de lyxiga matariaserna och det fullt utrustade köket kommer att göra saken. Det är inte bara det perfekta stället för din semester, men du kan också leva länge här hos din familj om du har råd med det.

MoreINSPIRATION
  • Hotel Indonesia Kempinski i Jakarta
  • Den drömmande Kempinski Hotel Bahia resort
  • Det lyxiga Siam Kempinski Hotel i Thailand

Huset är det perfekta för din semester. Det är synd att du inte kan ta hem hemma med dig eftersom det är fantastiskt och inte bara fint men välkomnande. Och glöm inte bort den privata helgedomen av vatten, sol och sand. Bara för dig och din intimitet. Och om du har barn finns det gott om saker att göra här också. De kan börja med den speciella poolen för barnen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: