ApbcOffices i Malaysia med en grön vägg inuti

ApbcOffices i Malaysia med en grön vägg inuti
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Pavilion Tower, Kuala Lumpur, Malaysia, är detta projekt imponerande på flera nivåer. ApbsOffices, som det har namngetts, försöker att omdefiniera och omstrukturera det konventionella kontorsutrymmet. Designad av Asylum arkitekter tillsammans med kreativ regissör Chris Lee, designchef Cara Ang och inredningsdesigner Dymitr Malcew har kontoren planerats som ett lugnt och lugnt utrymme. Projektet täcker ett totalt område på 10 473 kvadratmeter och slutfördes 2011. Det är ett utrymme inspirerat av naturen och ett överraskande tillskott till stadens främsta shopping-, nöjes- och turistdistrikt. Kontoret ligger på 16: e våningen i Pavilion Tower.

Huvudidén bakom projektet var att skapa en lugn och lugn miljö med naturliga material som skulle vara tröstande men också stimulerande. Kontoren öppnades i oktober 2011. De har starka interiördesigner, inklusive många element inspirerade av naturen. Varje litet utrymme och mycket objekt berättar en historia och slumpmässigt har valts slumpmässigt. Stämningen är omedelbart lugnande och avkopplande. Väggarna är täckta med träremsor och simulerar träd.

MoreINSPIRATION
  • Hemmakontor väggskåp med en dold överraskning inuti
  • HOKs nya kontor i London
  • En Outside Box Office med ett väntrum i en fraktbehållare

Då når du kommer in når du receptionen som har huggits av natursten. Det finns massor av blommor i hela kontoren och det finns också fjäril-tema rum. Det är ett naturligt inspirerat utrymme som ger ett annat perspektiv på kontorskonceptet. Servicekontor är uppkallade efter olika fåglar och atmosfären är varm, inbjudande, lugnande och avkopplande. Det är den perfekta arbetsmiljön så länge du inte blir alltför avslappnad. {Hittade på archdaily och bilder av apbcOffices}.