Ayada Maldiverna lyxresort

Ayada Maldiverna lyxresort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är aldrig för tidigt att börja planera en semester. Faktum är att om du börjar tidigt har du gott om tid att studera alla alternativ och göra ett pragmatiskt beslut snarare än att bara ta ett rushbeslut och inse att det inte var det bästa när du når destinationen. Så trots att vintern precis börjat, trodde vi att vi kunde visa dig en fantastisk utväg som ligger på ön Maguhdhuvaa.

Ayada Maldiverna är en glamorös 112 rumsort som täcker ett område på 150.000 kvadratmeter i Gaafu Dhaalu Atoll som öppnas i november 2011. Denna fantastiska lyxhotell erbjuder, förutom de privata rummen, sju restauranger, barer och kaféer med förstklassig mat. Det finns också en 3.500 kvadratmeter AySpa Spa & Health Club där du kan koppla av och glömma eventuella problem du kan ha. Och eftersom detta är en familjeanläggning finns det också en barnklubb, ett dykcenter och en mängd vattensporter att välja mellan.

MoreINSPIRATION
  • Ett unikt semestermål i Maldiverna - Velaa resort
  • Den fantastiska Coco Privé Resort i Maldiverna
  • Den lugna Baros Maldiverna Resort

Du kan ha roligt med din familj, vänner eller vänner medan du njuter av den fantastiska utsikten över Indiska oceanen direkt från den privata poolen eller terrassen. Ayada Maldiverna utvecklas av Aydeniz Group, som erkändes av World Travel Awards som Europas ledande turismutvecklingsbolag och Asiens ledande inåt turismutvecklingsbolag. Detta är en destination som när du besöker dig kommer du aldrig att glömma.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: