Bänk soffbord av Giuseppe Bavuso

Bänk soffbord av Giuseppe Bavuso
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Låt dig inte luras av namnet. Det här är inte en bänk, varken en kombination av en bänk / soffbord. Det är helt enkelt ett vackert, lågt soffbord som konstruktören kallar "Bench". Den är designad av Giuseppe Bavuso för Alivar och det är en minimalistisk möbel med en modern design och ett mycket elegant utseende. På grund av designens extrema enkelhet kan den också matchas med en mängd olika dekorer.

Bänk soffbord är gjord av ek och har en vacker lackerad yta. Den har en mycket enkel design och en geometrisk form, vilket gör den både snygg och minimalistisk. Det skulle se vackert ut är ett vardagsrum som delar samma stil. Färgen är en vacker chokladbrun och det är lätt att integrera i en mängd olika dekorer. Dessutom tenderar låga kaffebord att ses som eleganta och att skilja sig från de vanliga soffbordsdesignerna.

MoreINSPIRATION
  • Sofia soffbord
  • Elva stål soffbord av Gonzalo de Salas
  • Classic Parsons soffbord

Naturligtvis är det inte bara ett vackert soffbord med inget annat att erbjuda. Du kommer att finna det intressant att det också har två sidolådor som kan användas för att lagra tidningar, fjärrkontroller, cigaretter eller något annat du kanske vill gömma eller placera någonstans säkert där du enkelt kan hitta dem. Så det är bara vackert, det är också funktionellt.