Boden-stolen

Boden-stolen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är en möbel som har förmåga att anpassa sig till en mängd olika inredningsdesigner. Boden stolen är en elegant och enkel möbel med mjuka kurvor och en hållbar design. Den har en vinklad högback och en stark avsmalnande bas och har en unik form skapad för komfort. Med en mysig stol så här måste du hålla dig i linje för att kunna använda den i ditt eget hem.

Stolen har ibenholtsfärgade ben, täta kuddar och en kombination av 64% polyester och 36% rayon jacquard. Dimensionerna på Boden-stolen är 35w 37d 38h, med 17h sitshöjd och 32h armhöjd. Stolen tillverkas i North Carolina med hjälp av kvalitetsmaterial. När det gäller färgen kan du välja mellan mer än 200 tyger som är tillgängliga för beställningar. Börja designa din egen möbel som skulle perfekt gran i ditt hem och matcha resten av din inredning.

MoreINSPIRATION
  • Lauren Chair med ett vackert blommönster
  • Enkel och avslappnad Green Color Blakeley Chair
  • Klubb 2 sits från Arhaus

Du kan köpa Boden-stolen till $ 1,199.00. Om du gillar den här anmärkningsvärt bekväma delen och du vill ha några liknande saker, kan du också välja Boden Ottoman, gjord av samma material och dela en liknande design. Du kan designa den för att matcha färg och tyg. Också Boden stol och ottoman finns i läder.