Candy Baccarat lampan av Jaime Hayon

Candy Baccarat lampan av Jaime Hayon
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta chic tillbehör är Baccarat lampan. Det var designat av Jaime Hayon och det är en del av Candy Light-serien. Precis som alla andra delar från denna samling, har Baccaratlampan en kontrasterande design. Å ena sidan har vi den ljusa och solida keramiken medan å andra sidan har vi klarhet och sofistikering av texturerad kristall. Dessa är väldigt olika element som har kombinerats på ett unikt sätt för att skapa denna vackra lampa.

Baccaratlampan var designad med en keramisk bas och en kristallskugga. Basen är tillgänglig i antingen koppar, platina eller vit. Lampan modellerades efter Baccarats juvisy mönster. Lampan har ett rött kristallhängsmycke fäst vid basen som fungerar som omkopplare. Med tanke på lampskärmens konsistens och form, när lampan tänds, kastar den sin reflektion på basen och de omgivande ytorna.

MoreINSPIRATION
  • Den känsliga och snygga Alexa Crystal Bordslampan
  • Tudor samlingen av Jaime Hayon
  • Den eleganta Mia bordslampan

Baccaratlampan tillsammans med andra delar från Candy Light-serien skapad av denna designer var på display i Baccaratutställningen under Milan Design Week 2011. Det är intressant hur lampan kan vara så sofistikerad och elegant när den har en relativt enkel design. Basen är vanlig och minimalistisk och det är skuggan som gör att den sticker ut. Baccaratlampan skulle göra ett elegant tillskott till både moderna och traditionella hem och det skulle vara ett iögonfallande tillbehör till vardagsrummet, matsalen, kontoret eller sovrummet.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: