Cantine blomma vas samling av Véronique Maire

Cantine blomma vas samling av Véronique Maire
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En vas är alltid en vacker detalj för hemmet. Trots att du inte är en stor blomförälskare kan du fortfarande uppskatta skönheten i en vas med en ny växt i den. Det finns många olika mönster när det gäller vaser. Cantine kollektionen är bara en av de många serierna med enkla och snygga mönster.

Cantine vaserna designades av Véronique Maire. Samlingen innehåller en serie vaser modellerade på generiska staplingsbara glasögon. De har också "korkhattar". Vaserna har ett mycket intressant utseende. De är enkla och ändå sofistikerade och de ser avslappnade och eleganta ut. Varje vas har ett namn. Namnet är dock faktiskt ett nummer. Det är en påminnelse om de barndomsspel som barnen brukade spela där någon frågade "hur gammal är du?" Och den andra fick svara. I detta fall skrivs svaret på botten av vasen.

MoreINSPIRATION
  • Välja rätt blomma vas för din inredning
  • Bouquet Flower Vase av Philippi Design
  • Philippe Starck Fröken Flower Power Vase för Kartell

Vaserna från denna samling har olika former och storlekar. Även om basen är densamma har korkhattarna alla slags mönster och former. Glaset, kombinerat med olika korkhattar, resulterar i en original och iögonfallande dekoration för hemmet. Idén är så enkel och ändå så original och unik. Cantine vaserna gör underbara dekorationer och tillbehör till hemmet. Dessutom är de på grund av sin natur och de material som används för att skapa dem tillsammans med den neutrala färgen, mångsidiga objekt som enkelt kan integreras i alla typer av inredning.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: