Den avslappnade BarQue restaurangen i Aten

Den avslappnade BarQue restaurangen i Aten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När vädret inte är trevligt ute, brukar vi alla ha en sak i åtanke: ha en grill med våra vänner. Men det här är vanligtvis en mycket avslappnad aktivitet, inte typen som passar för en elegant restaurang. Allt detta var sant tills vi hittade den här platsen. Detta är restaurangen BarQue. Det ligger i Nea Erythraia, en förort i nordöstra delen av Aten, Grekland och det är en mycket avslappnad restaurang där gästerna kan känna sig bekväma, precis som de gör när de har en grill hemma med sina vänner.

Restaurangen är designad av K-studio och bygger på konceptet interaktion. Det är ett bra ställe för socialisering, med en bekväm och avslappnad inredning och ett löfte om en mycket trevlig middagsupplevelse. Inredningen är avslappnad och inbjudande. Taket är mörkt och ligner en grill som placeras upp och ner.

MoreINSPIRATION
  • BarQue inredningsrestaurang i Aten
  • Meat Packing District Inspirerad restaurang i Melbourne
  • Prosopa inredningsrestaurang i Aten

För att fortsätta i samma ton är stencil typografi som den som används för branding kött funktioner på väggarna och sänder lekfulla meddelanden. Restaurangen har stora bord där du kan sitta med alla dina vänner och interagera lätt. Även om du kommer hit ensam får du snabbt vänner.

I denna restaurang faller accentet på begreppet social interaktion. Här delar både diners och kockar samma utrymme och samma atmosfär. Alla är vänliga och stämningen är mycket mysig och inbjudande. Inredningen skapades med hjälp av material och detaljer direkt relaterade till miljön och gastronomiska element som gör denna plats unik.