Den eleganta Ventura plattformen säng och brygga nattduksbordet

Den eleganta Ventura plattformen säng och brygga nattduksbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Plattbäddar är alltid ett elegant val. De har ett kompakt utseende som också är snygg och modern på samma gång. Ventura combo är mer än bara en enkel chic säng för ditt sovrum. Det är en kombination av en mycket vacker och bekväm säng och en vacker matchande nattduksbord för att slutföra inredningen. Kombinationen är valfri, eftersom sängen också är tillgänglig separat.

Du kan välja mellan drottning sängen som mäter 63,25 "w x 86" d 52 "t och kostar $ 899,00 eller kungens säng, som mäter 79,25" w x 86 "d x 52" t, tillgängligt för $ 1,199.00. Vilken som helst av dessa sängar skulle vara ett mycket trevligt val för antingen en traditionell eller ett modernt hem. Det har en enkel men snygg design och det är det som gör den här produkten så mångsidig. Om du skulle vilja att du också kan köpa matchande brygga nattduksbordet. Faktum är att du antingen kan välja Queen Bed Combo (86 "x 105,25" x 52 "t) för 1.899,00 kr eller King Bed Combo (86" x 121,25 "x 52" t) som kostar $ 2.199,00.

MoreINSPIRATION
  • Chic och enkelt mitten av nittonhundratalet
  • 5 Shabby Chic Makeover du kan använda på din gamla nattduksbord
  • The Luxury Monique Bed and Nightstand samling

Sängarna är gjorda av hårda trävaror med valnötfaner och laminerat virke. De är färdiga med en varm brun valnötton. Nattduksborden har en enkel design och de har också en mycket funktionell låda. De har också ett ljus under om du behöver något på natten.