Chocolat-soffan av Bretz Brothers

Chocolat-soffan av Bretz Brothers
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna eleganta 3-sits soffa är en del av Chocolat Colelction. Det var ritat av Bretz Brothers för Bretz Wohnträume. Det är en modern och mycket bekväm möbel och trots att färgen inte påminner om choklad som förväntat, sätter rutorna från sätet, baksidan och sidorna upp soffan i små bitar, precis som choklad avgränsas i små rutor eller rektanglar.

Chocolat-soffan är faktiskt en prototypsdesign. Den har en enkel men iögonfallande design med en stark men subtil visuell påverkan. Tre-sits soffan har en hög och massiv ryggstöd för både skydd och stöd för kroppen. Sätet, rygg och armstöd är uppdelade i rutor, precis som chokladbaren. Armstöden och ryggen är i grunden samma enhet.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Corner Mezzo Soffa
  • Två sitsad stoppad soffa med avtagbart lock
  • Calligaris Barock Soffa av Stefano Cavazzana

Chocolat-soffan är modern och har en enkel och mångsidig design som gör att den kan integreras i både traditionella och moderna dekorationer. Det är en utsökt möbel och en mycket bekväm enhet. Det skulle göra ett iögonfallande tillägg till vardagsrummet. Chocolat-soffan finns i tre olika färger: ljusbrun, vit och mörk turkos. Vilken som helst av dessa modeller skulle vara lika vacker och skulle se lika elegant och elegant ut i vilken inredning som helst. Det är också lätt att matcha soffan med andra möbler. Du kan antingen skapa ett kontrasterande utseende eller du kan välja liknande enheter.