Den moderna och funktionella Castlecrag Residence i Australien

Den moderna och funktionella Castlecrag Residence i Australien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna moderna skönhet är en privat bostad som ligger i Sydney, Australien. Det är ett arkitektoniskt mästerverk och det designades av CplusC Architectural Workshop. Det ligger i Castlecrag-området som också gav projektet ett namn.

Bostaden var utformad för att dra nytta av sin plats, men att även erbjuda det bästa med tanke på komfort och funktionalitet. Visuellt är huset ganska imponerande. Den yttre formen och designen är enkel men komplex. Huset har en rad geometriska former som skär och samarbetar för att bilda detta moderna mästerverk. Det finns många arkitektoniska och designdetaljer som kan beundras och, trots att de är enkla, är de mycket eleganta och iögonfallande.

MoreINSPIRATION
  • Samtida 2 våningar bostad i Brisbane, Australien
  • Samtida familjehem är Vaucluse, Australien
  • Samtida bostad i Littleton till salu

En annan viktig aspekt i samband med detta projekt är att huset inte bara är vackert men det är också hållbart. Dessutom är inomhus- och utomhusanslutningen mycket stark. De många ramlösa glasstrukturerna och de tunna träbitarna sträcker ut däcket och samlar inomhus och utomhus. När det gäller inredningen är det modernt och enkelt med massor av inbyggda funktioner och ljusa färger. Huset är luftigt och väldigt välorganiserat. Inredningen är ren och enkel och ändå är den elegant med en touch eller sofistikering. De huvudsakliga färgerna som används överallt är vita, bruna och gråa, med beröring av ljusröd.