Det moderna MP House, en lätt och enkel struktur med en funktionell design

Det moderna MP House, en lätt och enkel struktur med en funktionell design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

MP House ligger i Salinas de Oro, Jaitz, Spanien, bara några meter från havet. Det är en modern skapelse och den designades av OmasC Arquitectos år 2012. Den sitter på en smal trapezform och tar fördel av en underbar orientering med de viktigaste rummen mot söder och de andra inriktade mot norr. Fastigheten är funktionellt strukturerad i privata och offentliga områden .

En väg täckt av betongplattor skiljer zonerna. Bottenvåningen i huset består av offentliga utrymmen som vardagsrum, matsal och kök. Stora glidande glasdörrar ansluter dessa utrymmen till utsidan. På källarnivå finns tvättstugan, garaget och ett multifunktionellt utrymme. Första våningen är uppdelad i två separata områden med en dubbelhöjd central del. På den ena sidan är två barns sovrum medan sovrummet ligger på den andra.

MoreINSPIRATION
  • Samtida Hus I La Bilbaína Med En Geometrisk Struktur Och Design
  • Enkelt och modernt hus av Javier Artadi
  • Contemporary Mop House i Kuwait av AGI Architects

Sammantaget verkar huset mycket lätt och mycket enkelt. Med en sådan funktionell intern struktur är det lätt att se hur den här egenskapen kan vara både kul och avkopplande. Det är en underbar och fredlig plats där både vuxna och barn kan njuta av sina favoritaktiviteter utan att störa varandra. Dessutom är utformningen av bostaden mycket vacker. Det är enkelt men det känns också varmt och inbjudande. Det är ett modernt hus med ett utmärkt läge och en utmärkt design. {Hittade på archdaily och bilder av Duosegno Visual Design}.