The "Cracked" Family House

The "Cracked" Family House
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det så kallade "krackade" huset är ett hus med platsen i Heyri Art Valley, någonstans i Paju, Sydkorea. Det är en imponerande byggnad som har många moderna designade rum under samma tak. Idén om "knäckt" står för det delade rummet som ligger i mitten. Huset kan användas både som två oberoende hus, om familjemedlemmarna känner att de behöver lite integritet, sitt eget utrymme där ingen stör varandra eller som två delar i ett hus.

Hela byggnaden är lika stor som ett kvarter, detta moderna hus sprids över 3.000 kvadratfot och det är definitivt utformat för familjer med många medlemmar, designade av massstudier. Interiören rymmer en slags modern kontinuitet; andra våningen har en rektangulär form, rummen är separerade på ett intelligent sätt och människor kan dra nytta av varje hörn som faktiskt är ett ganska stort utrymme, rummen är väldigt stora, enkla och komplexa samtidigt.

MoreINSPIRATION
  • Modern familj Hus i Klokočná, Prag
  • Smal familjebostad i Barcelona av Ferrolan LAB
  • Ovanligt Split-Level House i Philadelphia

Det finns inte många möbler bara för att fylla i utrymmet, tvärtom finns det en perfekt proportion i allt, från former, breda glasfönster, till färger och detaljer som ger personlighet till ett hus; blommor, träbord och stolar, lampor, alla möjliga nödvändiga anordningar, målningar till grön betong, väggar i rostfritt stål och den trevliga trädgården runt detta familjehus.