Den kreativa lägenheten av Jenna och Vince

Den kreativa lägenheten av Jenna och Vince
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jenna och Vince är ett lyckligt par bildat av regissören för J. Crew klädmärke och en skulptör. Det verkar som om talang och kreativitet inte är ett problem i det här fallet. Paret brukade bo i ett rymligt loft i ett bohemiskt stadsområde. Det verkade som ett standardval för konstnärliga par. Men de trodde inte att den här typen av lägenhet skulle vara ett trevligt hem för att höja ett barn. Som ett resultat bestämde de sig för att flytta. Paret valde ett trevåningshus i Brooklyn. Det verkade som det rätta beslutet.

Deras nya hem så vackert, väldigt snyggt och det var också en utmärkt plats att höja sitt barn. Parets nya hem är definitivt mer mysigt än det gamla. Det är också mycket rymligare. Varje rum har ett annat utseende och en annan atmosfär. Paret tog dock med sig en viss loftliknande känsla.

MoreINSPIRATION
  • Ett roligt och färgstarkt loft med kreativ inredning
  • Kreativ användning av pallar i en enkel men sofistikerad Barcelona-lägenhet
  • Tiny Hongkong lägenhet med en mycket kreativ och funktionell inredning

Efter att ha bott så länge i den lägenheten ville paret göra några stora förändringar. De ville inte ha samma stora öppna utrymme som i lägenheten. Det varför de skapade ett annat utseende för varje rum. På så sätt är övergången mycket tydlig. När det gäller inredningen av detta nya hem gjorde paret några mycket kreativa och ovanliga val.

Nästan ingen av möbelbitarna köptes från traditionella butiker. Paret, särskilt Jenna, har blandarstilar. Hon älskar hur antikvaren blandar sig med det moderna. Även om det finns så många stilar där, har lägenheten ett övergripande enkelt och mycket rent utseende. {Pics av ​​Matthew Williams och hittades på casa}.