Det eleganta Allure-cocktailbordet

Det eleganta Allure-cocktailbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med sin känsliga och eleganta form förtjänar Allure-bordet sitt namn eftersom det här är ordet för att bättre beskriva det. Den har en mycket vacker form, med en välvd bas bestående av tre kors-korsade element. Basen är tillverkade av valnötfaner och de bästa plywoodfastämnena. Så trots sin form är den stabil och hållbar. Glasplattan är det perfekta valet för att slutföra hela designen.

Glasskivan har en konstig form, den är oval, mer som en krökt triangel. Den är gjord av härdat glas och rostfritt stålpuckar. Dimensionerna på detta vackra cocktailbord är 34w 34d 18h. Det skulle vara ett mycket elegant utseende i vardagsrummet där det skulle kunna användas som ett multifunktionellt bord. Det är ett mycket vackert alternativ till det vanliga soffbordet.

Basen har en vacker silverfärg som kan få dig att tycka att den är gjord av metall när den verkligen är trä. Färgen går mycket snyggt med den transparenta glasskivan. Allure cocktailbordet kan köpas för $ 249.00. I priset ingår inte leveransavgiften. När det gäller vårdinstruktionerna är de i princip desamma som för någon trämøbel. Det måste torkas torrt och toppen kan rengöras med rengöringsmedel som är specialtillverkade för detta material.