Den eleganta Kendalls matsalmöbelsamling

Den eleganta Kendalls matsalmöbelsamling
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om matsalen är ett separat rum i ditt hus eller en del av en öppen plan som den delar med vardagsrummet till exempel, spelar det ingen roll om det. Möblerna är i grunden samma. Som du kanske har insett måste du känna dig bekväm medan du sitter vid matsalen. För det är möblerna mycket viktiga. Kendalls möbellinje tar hänsyn till detta och lägger till elegans i ekvationen.

Samlingen innehåller ett matbord, bänk och sidstolar. Alla bitar har eleganta mönster med vackra detaljer. Kendalls matbord är ganska enkelt förutom de vackert utformade detaljerna på sidorna och benen. Det är ett nödbelagt bord med handgjorda ekar med en handgjuten finish. Dess övergripande dimensioner är 71 "-91" L x 43 "B x 30" T. Elam bänken är lika elegant. Det är en handmålad träbänk med måtten 51 "B x 23" D x 43 "T. Bänken är handgjord av elm.

Bänken är särskilt bekväm men inte ett mycket vanligt val i matsalen. Slutligen är Glenwick stolarna den perfekta touchen för denna matsalsmöbel. Stolarna är handgjorda av lönn och välj lövträ. De är slitstarka och starka och har polyester / linnehäftning och lätta mässings nagelhuvud trim kring basen, inbacken och outbacken. Stolarna är det mest färgstarka elementet i samlingen. Stolarnas dimensioner är 24 "B x 31" D x 37 "T. Trots att de är korkade och designade separat fungerar dessa delar fantastiskt tillsammans.