Den eleganta Parsons mediesamling

Den eleganta Parsons mediesamling
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Under de senaste månaderna har vi presenterat några eleganta möbler som ingår i Parsons Collection. Vi bestämde oss slutligen för att de är alla vackra och värda att presenteras här så idag tar vi en titt på hela Parsons mediesamling. Parsons mediesamling består av flera element och innehåller en liten och en stor mediekonsol, en hylla, en armoire, ett medeltorn och en kort och lång bro. Bitarna kan blandas och kombineras och de utgör stora organisationssystem. Alla sju komponenterna i denna samling har en modern twist till den klassiska Parsons Table designen som var en ikon för modern design i mitten av århundradet.

Alla bitar från samlingen har rena linjer och proportionella mönster. De kan omkonfigureras på olika sätt för att passa alla utrymmen. Enheterna har massivt träramar och konstruerad träkropp med chokladfärgade ekfaner. De är alla en del av samma samling så att de presenterar vissa designlikheter. Ändå är var och en av dem unika.

MoreINSPIRATION
  • Den rustika Mason media armoire
  • Parsons ljudändartabellen
  • Blu Dot Chicago Media Center

Armoire har en magnetdörrlucka och en enda hylla som kan rymma en platt-TV upp till 46 ". Konsolerna har två flip-down dörrar som öppnar på metall gångjärn och nära spola med magnetiska stängningar och praktiska förvarings hyllor. Den lilla konsolen rymmer en 42''platt-TV och den stora modellen en 60''TV. Medeltornet har två öppna fasta hyllor och ett bottenskåp med två justerbara hyllor och korta och långa broar har metallplattor som fäster vid medeltornet. Dimensionerna varierar och så gör priserna. Tillgängliga från 201 euro.